49

АTAKICT

преди 8 години

ДАИ---АМИ ДАЙ ЗА ДА ВЗЕМЕШ НЕ ДАДЕШ ЛИ НЕМА ЦВЕТЕТО НЕ Е ДАЛО НАВРЕМЕ И БОРКАТА ГО ИЗДУХА А ТЕЗИ ХАЙДУТИ ОТ КТБ НЯМА ИМЕНА ---ИЗВН ЗЕМНИ СА КАЗВА И МОСКОВ ---НЕИЗВЕСТНИ ОРЯЗАЛИ ПЬТЕКИТЕ И БОЛНИТЕ ПРОПАДАТ НА ПЬТЕКАТА ЗА ОНЯ СВЯТ

48

Аман от балъци

преди 8 години

Голям праз а тука овчите мозъци се радват. Като ги махнат тези следващите сигурно няма да са същите. Просто си върви едно разчистване тип ще махнем тези за да дойдат онези . Когато прокуратурата стигне докрай и арестува хората на които тези са се отчитали( демек онези в министерството) , тогава ми говорете .

47

Sando

преди 8 години

Идва Видовден.

46

Анонимен

преди 8 години

И така...ако това беше в Китай щяха да го обесят още на същия ден. Ако беше в Румъния, щяха да го опандизят веднага. А в родната Територия утре ще кажат: Пуснаха шефа на ДАНС срещу еди колко си хиляди лева (джобни пари за него) гаранция. И всичко ще се замие, протака, отлага, докато напълно забравим за случая....

45

gost

преди 8 години

интересно мие след като те го контролират отде се появи това камери има как става явно трябва да сисе върне стария кат щото това просто се изумявам за половин година 5 пъти кои е нередовен

44

Анонимен

преди 8 години

Ушев Цецо празидент! Оле Оле Оле!!!

43

Анонимен

преди 8 години

До Така еЧе то по- гнило *** от Борисов има ли бе?!

42

Динко

преди 8 години

В ДАЙ е находка да не намериш некорумпиран служител.А за поведението,високомерието и манталитета им е безпредметно да се говори.

41

Анонимен

преди 8 години

сякаш добре стана работата с разнородната коалиция от разноцветни комунисти. Вадят си кирливите ризи и капят малко по малко. Иначе, ако бяха се сдушили само едноцветни, още по-жално щеше да бъде, като при оня, ореховата шума и преди него. Пълна блокада.

40

Анонимен

преди 8 години

Това добре, обаче шефът на мафията и главатар на държавата е недосегаем за правосъдието, тъй като той го контролира.

39

Анонимен

преди 8 години

Nemoje da byde kak puk go izmislihante sa tolkova chestni q da doidat i v ruse za oshte po 4estni sa ot vsqkyde

38

Анонимен

преди 8 години

Глиги купи всички медии и ежедневно занимават раята с пикантерии, а глупавата тя облещила очи, кротува си, а те крадат до насита!!!

37

Анонимен

преди 8 години

ТРЕБЕ ДА СЕ УСВОЯВАТ МИЛИАРДИ ОТ ХАЗНАТА ОЩЕ ЗАЕМИ РЕАЛНО ЗА ЦЕЛИЯ НАРОД ТА НА ВИ БУДАЛИСОВ !!!ПРАХ В ОЧИТЕ ПРЕДИЗБОРНО ЗА СЛАБОУМНИЯ МУ ЕЛЕКТОРАТ!

36

тиквата от СИК №39

преди 8 години

По-добре червена тиква, отколкото СИКаджийска от банкянския БОСТАН!

35

отговор на 26

преди 8 години

Ти пък какво се чудиш бе? Че КОЙ е Бойко Борисов? ЕДна видна СИКаджийска мутра, бандит от подземния свят, наркотрафикант, крадец на коли в Унгария, рекетьор, търговец на жива плът, ортак на агент Сава и на Дебелян Пеевски в "Булгартабак" и т.н и т.н до безкрай!

34

Анонимен

преди 8 години

ne be v BG nyama korupciya

33

Анонимен

преди 8 години

Според червената тиква всички , които правят далавери и крадат са невинни , само Борисов е виновен , защото взимал даже процент от билетчетата за вход в тоалетната . Толкова куха тиква не съм виждал в цяла България .

32

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 33Абсолютише, както казаха, че парите в обръщение т.е. на пазара са нараснали с 10% - нали се сещате за какво?

31

един друг

преди 8 години

Явно на султана много го е страх ,ако загуби евентуално изборите какво ще стане с него.Готов е на всякакви жертви само и само да се хареса на електората. Жалко за бушоните.Един по един си отиват ,само ТОЙ да оцелее,че падне ли от власт много хора му се точат с основание.Не оправдавам далаверите ,но всичко се знае още с назначенията.В един момент "откриват" че се прави далавера.Яйде бе ,стига номера.

30

Анонимен

преди 8 години

Идват избори - забелязал съм, че в такива моменти зачестяват шумните МВР-акции.