9

Козмин Чернев

преди 8 години

Я гъркинята как пипа маслините.

8

нели

преди 8 години

В статията ясно е написано "меден сулфат"(т.е.химично съединение на МЕТАЛА мед),а тук някакви експерти набъркват пчелен мед.При пчелния мед също има хиляди тонове менте,но това е друг разговор.

7

иликтутатъ

преди 8 години

Публикувайте "списъка". А у нас бг-то, няма нищо фалшиво. Всичко е "еко-био" с орден "стара планина". Гарантирано от безукорната работа на "органите" (включително съдът). Освен това е ултра-мега-яко."Свободен пазар" има у нас, без никакво съмнение.

6

Анонимен

преди 8 години

Като знам бълга*раците какви ****на лапат цитираните случаи по-горе са като пионерчетапред някой сериен убиец.

5

кака

преди 8 години

а добър денамерика открихмеколко маслини съм бралаа колко фълшиви съм продалавсичко е отдвана пари,не здраеетова ще ни погуби

4

Анонимен

преди 8 години

Ехоо,един тир товари около 20-22 тона.Как ги сметна един два тира.Това са около 450 тира.

3

usa poison

преди 8 години

GMO е първото нещо - a това са неизчислими тонове отрова. Ho 10 000 тона нищо не , че и в световен мащаб. Сигурно има грешка ,това са 1-2 тира.

2

Мечо

преди 8 години

С меда ще им е трудно - примесването с 50% глюкозо-фруктозен сироп не може да се хване дори в лаборатория. Това е така, защото и най-чистият пчелен мед се състои основно от това - има съвсем незначително количество други вещества. И изобщо не е полезен, както хората си мислят. Но пък е вкусен, мммм....

1

Ben Gan

преди 8 години

Това маймунска ръка ли е?