38

Мара

преди 8 години

Много се смях както го четох, дори си го представих ясно Кирето. Само му се чудя като е такъв "тарикат" що се цака с топла бира ?

37

СърСтенлиРойс

преди 8 години

Комплескарче, сър Марко Ройс, не го знам... ама дойдеш ли ми в Габрово ще хврълиш боба...Кога излезна от Тетевен, кога взе да обясняваш на гражданите как да живеят. ***!

36

Анонимен

преди 8 години

Чета коментарите и ми се изясняват много неща за нацията.

35

кочо

преди 8 години

много истина е казана в статията..в нашата махала са същите персонажи..предполагам навсякъде е така (иначе статията нямаше да е интересна)..аз имам и един приятал-бакшиш - той също е много ценен персонаж - има доста суров поглед над нещата от живота..а защо има хейтъри и тук - не мога да си го обясня..не ми се вижда автора да се опитва да обиди някой - даже напротив..ама явно вече съвсем сме се озлобили - просто хейтваме наред и това е..жалко..

34

Анонимен

преди 8 години

получих сътресение от спиращия мозъчната активност бестселър на пича с име на полово-универсална тайландска компанионкабраво ! с подобни произведения има потенциал да те командироват от филиповци във факултета, не продължавай с добрата работа и слушай хейтърите ;)

33

66635

преди 8 години

Изключително "съдържателна" драсканица!

32

Анонимен

преди 8 години

сичкото кире храни под статията :D

31

ано

преди 8 години

Даите ми 1 грам амфети, домашарка и чалга и глеи си кефо са сички шо ги познавам днешно време

30

ано

преди 8 години

Шо ве сички плют по статиата сички дек познавам са кат кирето дори и 70 процента от тия дек пишат коментари

29

Анонимен

преди 8 години

Вие какво искате - накрая да пише като за първолаци ''изводът е..." ?? Еми, който не си е извадил извода през живота си, няма да го открие и тук.Който не прави връзката също.Между другото, това е най-смисленото нещо, което съм чела в този сайт :)

28

Анонимен

преди 8 години

Някой седнал да си попише малко и го публикувал в новинарски сайт. Разпокъсан текст без ни най-малка идея.

27

чуденка

преди 8 години

Не разбрах нищо, еле пък какъв би трябвало да е извода?Или каква е новината?

26

Анонимен

преди 8 години

Друми ти си доказателство за това как бездарни хора като тебе изсмукват измъчени безумия от пилешкия си мозък и най-вероятно получават пари за това. Живеем в абсурдна държава и ти го потвърждаваш.

25

Анонимен

преди 8 години

Искам да отбележа, че живея в елитен столичен квартал а не в някое панелно гето типа ляолин. В съседния блок има 2 гаражда обединени в общ хоремаг, и е винаги пълно - сутрин, обед, вечер, студ, жега, виелица, порой - не затваря. Нижат се пияндета от кол и въже и поддържат ритъма. Лятото бира, скара шкембе чорба. Около тези гаражи съседните са направени на картоиграчници, пиянски бърлоги - жули се кисело зеле и ракия. Ей това е действителността в пиянски Булг***ристан под управлението на Боко Ага.

24

еврофутбола тъпизъм

преди 8 години

ако някой се познае толкова по-зле за него. доста млади и на средна възраст мъже живеят по този начин, като скотове. гледат тъжно от обявите за работа или просто не работят, хрантутят ги мама и тате продават имоти и живуркат глуповато и безсмислено. Ако човек няма жена и деца няма никакъв смисъл от него, жалка работа-некъв коч пиянка, *** лафчета, самосъжаление и злобарки. накрая умира, кремират го, няма изпращачи /евентуално родители/ и все едно не е бил никога - бадява живот. вземайте мерки!

23

аааааа

преди 8 години

Забравихте да пишете ,че живее с майка си и баща си,че се къпе само в събота срещу неделя,и се бръсне на 3 дни ,прибира изпотените си фланелки и пуловери в гардероба и е ужасно стиснат,да не говорим ,че разхожда анцуга от Илиенци в неделя с калните маратонки дето ходи на работа и миришат на газ Зарин-въобще БГ МАЧО!!!!!!!!!!И ИМА 20 ЛВ В ПОРТМОНЕТО

22

Анонимен

преди 8 години

Като чета коментарите, май доста хора се познаха в описанието и сега бълват огън и жупел.

21

s

преди 8 години

Готина статия !

20

Анонимен

преди 8 години

Хи-хи-хи! Страхотно! Типичния нашенец! :))

19

Анонимен

преди 8 години

е...