117

Анонимен

преди 8 години

Страхотна песничка, ами много точно са назовали нещата. Може би има все пак надежда за германците? Видеото го има на много места с преводи на английски ако е по-лесно за някои.

116

Намерих я

преди 8 години

Доста се озорих докато намеря оригинала. Это го:Nena - Irgendwie, Irgendwo, Irgendwann (1984)На youtube:/watch?v=sMnyBXGQO-E

115

обективен

преди 8 години

Когато Путин осъди на 2 години затвор "пу_итата" задето пяха подобна песен против него в църква, като основна причина за осъждането не беше пеенето на песента против него, а оскверняването на храма, всички западняци се застъпваха за тези"пу_ита"! Сега, когато Ердоган негодува по повод усмиваща го песен, която дори не исмислена и изпята в Турция, нещо западните реакции са много умерени! Представям си какво щеше да стане, ако подобна песен беше изпята в Турция в , камоли пък в някоя джамия!

114

Анонимен

преди 8 години

Мекотелите в германското правителство три дена мълчаха като г.ъ.з. по повод на този скандал. Защото иначе трябваше да обяснят как правят сделки с този из.пер.кал диктатор Ердоган.И чак вчера, когато пресата вече ги разкъса от критики защо мълчат, пуснаха една треторазрядна чистачка от германското Външно министерство да обяснява, че в Германия имало свобода на пресата. Но никаква директна критика към Ердоманта.

113

ников

преди 8 години

Ако садам кадафи и асад са диктатори и какво ли не то ердоган трябва да е кръстника на диктаторите но демократичния свят мери с различни аршини и всичко от рода на толерантност евро ценности и други каламбури са нещо което и те не си вярват

112

Анонимен

преди 8 години

Еми в турция всички медии публикуват каквото каже Ердоган, откъде да знае човека че в ЕС телевизиите не се ръководят от правителството. А имат претенции за визи и за присъединяване към ЕС. Само че на кукуво лято.

111

Анонимен

преди 8 години

ЕрдоганКак си позволява да мъмри чужда страна за това, че хората са възмутени от факта, че изнудва толкова много страни за да "спре" мигрантите?Това е негово задължение да пази собствените си граници а не да търгува с потенционални терористи!

110

Кака Пена

преди 8 години

Явно не му е ясна думата свобода на словото. Утре явно ще кадрува и дава нареждания на Меркел и компания

109

Анонимен

преди 8 години

Турците са дали много на света... много акота :)

108

Анонимен

преди 8 години

Ердоган вече няма място не само на световната политическа сцена, но и на местно ниво. Той е политически труп. Турците го мразят. Мястото му е в затвора за присвояване в особемо големи размери. Той знае отлично, че дойде ли свободно избран негов заместник моментално отива в кауша. Затова беснее - в безизходица е и времето му изтича.

107

Анонимен

преди 8 години

ne iskame evropa da razpadne! niye iskame samo da bıde malko po spravedlıva i xorata chte sa po chtaslıvi tur4in sım!!!!

106

До 210

преди 8 години

Ни в клин, ни в ръкав! Едно баба знае, едно си бае.

105

Анонимен

преди 8 години

na lajata jivota e mnogo kratak,za to va vinagi badi cesten!!!!

104

Анонимен

преди 8 години

verenii pravni hora kato erdovan trabva da vlastvat na tozi svyat inace horata vse chte voyuvat!!!!

103

Анонимен

преди 8 години

TUKA SAMO TROLOVE NA PUTIN TE ISKARVAT POVECHE OD 100 DOLARA

102

Shark

преди 8 години

Само ниско интелигентен, комплексиран човек, опериран от чувство за хумор, който се е взел прекалено на сериозно може да се засегне от подобни неща. Ердоган и турците са точно такива ***.

101

Анонимен

преди 8 години

Този се самозабрави! Мисли, че с тези сирийци може да властва над цяла Европа.Той е злото. Той е подстрекателя на всички злини!

100

Анонимен

преди 8 години

Турция и Европа - това са два коренно разлицни свята... спойка между тях няма как да стане. По скоро ислямизация и *** на Европа ще се получи отколкото да се култивира и европеизира Турция.ЕродоКОЙ се мисли за велик защото ОООбама го подпира отзад, ползва го за маша. Ще се обърне палачинката и ще плаче че е бил приластен и изоставен.Пусти петрол няма ли да свърши та американците да спрът да ръчкат близкия изток.

99

Анонимен

преди 8 години

Хохо, май Ердо Диктаторчето е забравил, че западните европейци имат свободни медии и се подиграват редовно както на своите така и на чуждите политици. Това не е Турция да биеш тълпата и да ги разпръскваш с водни струи когато решат да изразят недоволство. Немците много го мразят Ердоганчо и масово са възмутени от сделката, която направи Меркел. Но и са наясно, че политическата им система е тромава и на този етап по-добра алтернатива няма.

98

2

преди 8 години

Фесовете се санозабравиха и побесняха..... християните ги колят и взривяват, а те пеят песни и подарявят меченца...палят свещички и носят цветенца......що за овце сме..храним ги и ги развъждаме тези които ни убуват. Ужас...ужас