7

Анонимен

преди 8 години

*** опасна още циркови номера иска да прави

6

Анонимен

преди 8 години

До къде го докарахме? Пред нашия и тоя е за предпочитане

5

ЦК на либерастите

преди 8 години

еха 5 милиона за пътно строителство ! Ако Баце им прави пътищата и толкова ще струват няколко метра от отклонение на пътя без мантинелата и канавката!

4

GRN

преди 8 години

На снимката виждате Путин на 92 години, свеж и бодър.

3

Az

преди 8 години

До мултикулти туйонуйПич - историята ти е супер сбъркана. Родезия е изкуствена държава, събрала в себе си множество племена, но най-вече Зулусите. За разлика от повечето местни племена, които са миролюбиви, зулусите са изключително войнствено настроени и съжителството в една територия с тях е било изначало невъзможно. В последствие не някой друг, а именно Мугабе унищожи Зим, след като прогони белите земеделци и даде фермите на местните. Те пък от своя страна за нищо не стават и на ти!

2

мултикулти туйонуй

преди 8 години

преди да се унищожи от американците държавата Родезия, същата беше житницата на Африка, огромно производство добив на изкопаеми, армия без нито една загуба, забележете и без НИТО ЕДНА жертва в сблъсъците с бандите идващи от съседна Ангола и Мозамбик. Държавата се управляваше от холандци, системата беше апартейд, паричният стандарт - златен. Този на снимката изгони бялото население от държавата и сега проси помощи от целия сват за да се пребори с глада и болестите. държавата е пустиня. мдааааа

1

шо3,

преди 8 години

жош3жо3Само така - власт не се изпуска!