39

Rzarectah

преди 8 години

Из американски форуми е от 5000 до 10000$ на МИЛЯ, не на километър, това включва и труд, който е 15-20$ на ЧАС за такава работа, не като при нас на ден, не знам тези за какви ни взимат вече!!!

38

Анонимен

преди 8 години

нареждаме на всеки метър по един безработен.каквото си улови си е за него -> тва айфони, майфони всичко.разход = 0лвпонижава се безработицатамигрантите като знаят че и бой ще ядат няма да идват.работниците ще имат стимул.

37

кръстоносец

преди 8 години

Тая тел да не е златна бре серсеми?Поне вижте пазарната цена . На едро е още по-евтино. Какви са тия стотици милиони крадци ненаядени?

36

Изумен

преди 8 години

А стига бе ...1000 лв/м! Ако се изправят готови бетонни панели ,като тези на "Берлинската стена"с размери метърх4 и дебелина 0,30...отива един кубик бетон ,с арматурата е максимум 200 лева ! Още толкова за труд и монтаж ...това са 400 лева на метър ...плътна бетонна ограда ....до 500,могат да се оборудват и с вишки през 200-300 метра .....Пак е два пъти по-малко ! Тези за баламурници ли ни имат не знам ?!

35

Анонимен

преди 8 години

Ако мине бе...ако никой не се обади, ще добавят още една нула..ако некой се обади, най-много да кажат грешка от бързане и ще махнат една нула и все едно нищо не е било. Това е все едно ако дойда да крада у некой депутат и ме хване с едно извинение и поече така нема да права да ме пусне без полиция без наказание...

34

защо

преди 8 години

И на следващите избори ГЕРБ в никакъв случай да не печелят!!! Новото правителство ще направи ликвидационна комисия... и така до края на света. Нали е народна пара, всички ще се облажат!!!

33

Анонимен

преди 8 години

То бива крадене, бива, ама това минава всякакви граници, по милион на километър !!! Това значи по 1000 лв. на линеен метър ? Та аз с моята фирма за толкова мога да я направя от бетон и да я облепя със мрамор и пак да съм на печалба!

32

бобо

преди 8 години

Тези магистрала ли ще правят?

31

Анонимен

преди 8 години

За тази мрежичка ? Милион на километър , Бетонна ограда ще е по добре и ще е по ефтина .

30

Харалампито

преди 8 години

Я чакайте малко! Това прави по 1000 лева на всеки метър! Луди ли сте? За толкова пари могат да направят поне 10 метра висока бетонна ограда.

29

Анонимен

преди 8 години

златна ли е таз ограда ва да го ***.

28

Анонимен

преди 8 години

Всичко,всяка дейност е едно източване на пари,никой не ти еб... сигурността.

27

Брадвата

преди 8 години

А да му гледаме *** глава на тоя "министър" 2 месеца набучена на някой кол в центъра?

26

Затвор за Вас

преди 8 години

Кога УБИЙЦИТЕ И МАРОДЕРИТЕ на България ще лежат ефективно в пандиза ? Наглите УБИЙЦИ се показват по купени медии и говорят как ще доубиват България ... докога ?

25

Анонимен

преди 8 години

Ще я направят за 1 година, а "брат'чедите" ще я откраднат за 1 седмица!

24

Баси копелето

преди 8 години

Значи преди 3-4 год. Б.Б. и компания обясняваха как километър магистрала (само асфалт) излизал 1млн лева. Сега километър тел е 1млн. След 2-3 години ще ни обясняват, че запълването на 3-те дупки по път 1 км. е 1млн. А след още 2-3г. ще ни обясняват че струва 1млн на км да се провери колко ще струва да се направи нещо от 1 км.Тая държава никога няма да се оправи

23

А

преди 8 години

ЗА КАКЪВ ИГРЕК РАЗТУРИХТЕ "ОГРАДИТЕ" ОТ ВРЕМЕТО НА ГАДНИЯ СОЦИАЛИЗЪМ?!

22

Кратун

преди 8 години

Милион на километър е цена на магистрала, не на телена ограда. Толкова се самозабравиха да крадат, че вече само в милиони и милиарди приказват.

21

26 години стигат!

преди 8 години

26 години стигат!От този милион на километър, 5000-10000 лева ще отидат за самата ограда, а почти целия милион ще се присвои от управляващите демократи, най-вече от демократите от ГЕРБ.

20

Анонимен

преди 8 години

Най голяма е мъката на другарите , че не могат да вземат комисионни или рушвети . Не спят денонощно на Позитано 20 , защото огладняха и им се вие свят от злоба. Всеки ден само за пари говорят и нищо друго не ги интересува . Стига ви 50 г. крадене и тормозене на народа .