34

Анонимен

преди 8 години

*** срама, англичани му помагат в България

33

Без думи

преди 8 години

утре като му каже ходжата ще изколи половината село ... бъдете сигурни!!!

32

ferdy

преди 8 години

Арабите си имат културни специфики. Те се капсулират в своята култура и традиции, независимо къде се намират (белгийският квартал е типичен пример). Но не в това е бедата, защото и китайците го правят, но те никъде по света не създават проблеми. Проблемът е в комбинацията капсулиране+ислям, който прави от арабските общности потенциална бомба със закъснител. И всеки, който не си дава сметка за тези културни особености е наивник, който си го проси.

31

Анонимен

преди 8 години

Браво! Ето как добротата може да победи. Пожелавам успех на младия сириец в България!

30

osho

преди 8 години

Този симпатяга е добър и благодарен, защото е сам. Я да дойде родата му и още 2-3 рода и веднага ще поискат джамия, за да се молят. После ще се възмутят, че жените в селото не ходят с бурки и позорят вярата им. После има-няма 20 години от крушевци няма да остане и помен, а в местното училище ще се учи само арабски. Хайде да изпадаме в кравешки възторг от този сириец.

29

Анонимен

преди 8 години

То така се почва. Турците в Германия ги посрещаха със зурни и тъпани 60-те, сега с топ не могат да ги изгонят. Колкото и да са лоши българите и колкото и да са добри сирийците, избирам лошите българи, пред най-добрите сирийци.

28

коко

преди 8 години

Извинявай,negramoten,не видях че авторите на този поръчков пасквил са неграмотни и са писали "тигел".Още веднъж се извинявам.

27

коко

преди 8 години

До negramoten-Не се обиждай,но май оправда името под което пишеш."Тигел" е съд за топене на метал,а "Тегел" е съединяване на две парчета плат чрез шев.Така че грешка няма.А виждам че са ти поставили плюсове едни хора които май също са в грешка...

26

Анонимен

преди 8 години

за първи път чувам бежанец да бачка!

25

До 6

преди 8 години

Направо ще ревна с глас от умиление. БХК са дали някой лев на журналята да напишат материал в стил Работническо дело. Ако беше в работническо дело щяха да изпуснат изречението че чака паспорт за да иде в Германия. Вариантите са два или жърналиста е некадърен, или нарочно е отразил и това изречение, за да видим все пак общата картинка.

24

Анонимен

преди 8 години

Недим в скоро време ще си иска и джамия а след време може би и Автономия!

23

Наивници

преди 8 години

Платена статия ! Да раздавам ли кърпичките?!

22

321

преди 8 години

Сирийците наистина са работлив народ, но проблема не са те, а тези които не са от Сирия, но се представят за сирийци. А сирийските бежанци са под 20%, по-опасни са онези незнайни 80%, сред които има и доста жидхадисти с кървав "професионален" опит.

21

БатБулгар

преди 8 години

Те ако всички бежанци бяха Сирийци, нямаше да има никакви проблеми. Сирийците са светски ориентирани, образовани хора. Даже много трудно ще различите някои от техните групи хора с Българите. Сирия, също като България е люлка на цивилизацията. За това я изпепеляват със земята. Нас също, но по друг начин....

20

Анонимен

преди 8 години

Поредният жалък дезертьор.Единствената му цел е да получи българско гражданство за да се разхожда свободно из ЕС като "българин".Писна ми от арабско нахалство..

19

Анонимен

преди 8 години

Някой съмнява ли се защо му е добре на този левент...

18

Анонимен

преди 8 години

Теоретично е възможно на 100 000хил да има по един свестен. Ама може и без тях, нашите ф...ве са ни достатъчни.

17

Анонимен

преди 8 години

И защо са го върнали от Гърция, роднините му успели да заминат, пък него го върнали? Да не е в някой списък, а нашите служби блеят?

16

Анонимен

преди 8 години

Чака да вземе български паспорт и да замине за Германия при близките си !

15

negramoten

преди 8 години

Ако позволите една забележка:Думата е "тегел", а не "тигел".Все пак, когато не сте сигурни може да се консултирате с речник!