8

Анонимен

преди 8 години

Телена четка, шкурка, вода и после набивам...но задължително с кило ракия за дезинфекция!

7

surviver

преди 8 години

Който успее да се нагоди на химията ще оцелее.Другите-пътя.Без препарати нищо не става.

6

Анонимен

преди 8 години

ОППАААААААА УЖКИМ ЯДЯХМЕ БИОЛОГИЧНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ,НО ПОНЕЖЕ БРАТЯТА ЕВРОПЕЙЦИ И ХАМЕРИКАНЦИ ЯДАТ ОРГАНИЧНИ И НИЕ МИНАХМЕ НА ТАКИВА.А,ВСЪЩНОСТ,И БИОЛОГИЧНИТЕ,И ОРГАНИЧНИТЕ,И И НЕБИОЛОГИЧНИ ,И НЕОРГАНИЧНИ,СА ВСЕ ЕДНИ И СЪЩИ.САМО ЦЕНАТА Е РАЗЛИЧНА.

5

Пишман агроном

преди 8 години

наистина част от пестицидите не могат да бъдат измити, дори и с накисване. Ако са системни, а не контактни, ама влизаме много в подробност. Био, еко, много почна да се спекулира и с тая тема. Един куп пари се вземат за сертфициране, специалистите пари фалшифицират, картини, "маркови стоки" и не могат да ги хванат, та камо ли две, три емблемки био, еко ще ги спрат

4

Джедай Мастър

преди 8 години

цял екип на плюс.бг е бил необходим да напише тази важна информация, която не казва единствено как да се мият зеленчуците.

3

Агроном

преди 8 години

Част от пестицидите не могат да бъдат измити. Когато са в норми- няма проблем.

2

Анонимен

преди 8 години

Аз ги пера в пералнята на програма спорт. За десет минути са готови.

1

Аз

преди 8 години

Да се накисват във вода поне 30-40 мин. преди консумация.