18

анонимен

преди 8 години

за да тровите хората с храна пиене и наркотици

17

Гай Баньо Ориджинал

преди 8 години

Не искам да съм лош пророк но може би ни очаква бомбено-горещо лято.Конкуренцията особено турската ще действа на принципа "не е важно на мен да ми е добре а на Вуте да му е зле" особено след като Турция няма интерес от това у нас да идват руснаци и да купуват имоти.

16

Васил

преди 8 години

При тези изказвания в Ъкрайна на *** Плевнелиев едва ли ще хукнат туристи

15

Анонимен

преди 8 години

Само да не са руски тези туристи, че ги мразя много тези гадове пияни.

14

морски

преди 8 години

Колко сезона поред мутрата Бай *** измамва наивните туристи?!Свършват мазохистите вече!

13

Варненец

преди 8 години

.. това на снимката е южния варненски плаж. Защо не сложихте някой живописен плаж северно от Калиакра, ами това. Жертвите наредени един до друг като отворена консерва от копърка.

12

13

преди 8 години

Е като гледам изказа може и италиански сайтове.

11

12

преди 8 години

Защото сме българи и ни боли за това, което сте направили с прекрасната природата на Родината ни. Капиш?

10

До недоволни

преди 8 години

На който не му харесва нашето море, защо чете български сайтове с новини за него и пише коментари. Да чете гръцки и турски, и там да пише.

9

Смяххххххх

преди 8 години

"Нестабилността по света може да привлече туристи у нас..." но пък неграмотните ни хотелиери ще ги изгонят, както стана с платежоспособните българи, които никога не биха "почивали" на Кафяво море. Да плуваш във фекалии, да слушаш чалга и да те обслужват неграмотни ***... не, мерси!

8

Шаран БГ

преди 8 години

Основното е ч и с т о т а - после всичко останало - не че е маловажно ! Край морето -пречиствателни станции, край големите градове- заводи за отпадъци и не хартийка по земята, не фас, а пепел от цигара не бива да се изтръсква току-така и къде-да е !! Проф. Чирков преди години, възмутен от отпадъците покрай пътя Варна-Бургас сам финансира почистването му. Само след 3/три/ дена -- същото. Дивако, защо не хвърлиш найлонова торбичка в Чехия, в Германия? Манталитет !?!?

7

Турист

преди 8 години

В тази връзка вече резервирах в Гърция за поредна година. Успех на нашите меринджеи!

6

Анонимен

преди 8 години

Да не се заблуждаваме че ще постигнем спокойствието на гръцките плажове и ще достигнем атракционите, обслужването и прекрасната кухня на турските курорти. България е рай, прекрасна, но с тези хора няма шанс да се случи нещо позитивно. Мръсотия, миризми, лоша хигиена, нискокачествена храна и високи цени, не мога да ходя на БГ черноморието само за да подкрепя БГ туризма.

5

морски

преди 8 години

Как да има платежоспособни туристи, като ги лъжат на всяка крачка?!Идват скъсани европейци!

4

Анонимен

преди 8 години

Бързо още бетон, още шезлонги и чадъри, още капани по плажовете, още платени паркинзи. Давай ,че няма време, трябва да изпреварим конкуренцията. Да се облекчи процедурата по строителни разрешения на неизвестно чия собственост земя и да се почва .....

3

Анонимен

преди 8 години

Pyrvo smenete mantaliteta da lyjete horata pö moreto, da gi obirate, losho obslujvane, myrsotia, l...na v moreto i pr. I pr.

2

Анонимен

преди 8 години

ДАНС да издири 1 и 2 и да ги тикнат зад решетките за неопределено време....ама да ги пратят да съжителстват там с някои *** мюсюлмани...

1

Анонимен

преди 8 години

Какъв туризъм в България ви гони??? По евтино е да си в чужбина, обслужването е на високо ниво. Онзи ден нашите бизнесмени ще вдигат заплатите по морето с 50 лева, това си е чиста подигравка, ми няма да има качество в БГ.