58

ВТ

преди 8 години

Браво на такива роми. И на двамата.

57

Анонимен

преди 8 години

Това,тук у нас в България ли се случва,или сънувам???

56

Анонимен

преди 8 години

а какво могат да работят?

55

Анонимен

преди 8 години

Държавата е създала механизми печалбата да отива при прекупвачи. Ако промени правилата така, че който произвежда да печели много хора биха се заели със земеделие, ама няма да стане.

54

Анонимен

преди 8 години

До 67. Работеха хората, до 89-та повечето работеха - кварталния следеше дали ходят на работа и дали децата им посещават училище. Почти всички излизаха от техникуми грамотни и с професия. Само че откакто ни порази демокрацията нито учат, нито работят - превърнаха се в неграмотни престъпници, готови да убият за два лева.

53

художника

преди 8 години

Ей хора, 1 април е в петък. Много рано почнахте бе!!!

52

Анонимен

преди 8 години

те земя си имат,просто им трябва помощ да засадят и ,а междувременно и да им изоре някой,да оплеви....

51

Анонимен

преди 8 години

Браво на тези хора!

50

до ц.ига.ните

преди 8 години

Внимавайте какво си пожелавате!!!

49

Gifa

преди 8 години

Това е вица на деня.

48

Земеделски роднина

преди 8 години

Да-а: по къра 90% са роми наесен,когато си прибираме реколтата от нивите. А защо пролет когато ги копаем и садим,няма дори 2% роми на къра??

47

Анонимен

преди 8 години

100 хиляди лева е нов трактор и земята пустее, защото няма еврофондове за всички, а само за богаташите на ГЕРБ.

46

Анонимен

преди 8 години

Тези манипулативни статии са единственото постижение на десетилетие ли беше петдесетилетие ли на ***+ското включване

45

Край

преди 8 години

В България трябва да се създадат 1млн. непазарно ориентирани ферми за издръжка на семействата на фермерите. Само излишъците от тези ферми се продават. Модела функционира и в Сърбия и в Румъния. Не е задължително това да са роми - има и бедни българи. Тогава ще имаме био производство био продукция щастливи кокошки, весели прасета, крави с имена и пр.

44

Край

преди 8 години

Парадокса - пшеницата уби българското село. Субсидиите за пшеница и царевица и слънчоглед обезлюдиха селата - това са култури дето се гледат без ръчна работа и продукцията се изнася - което е си е износ на суровина. Раздайте за ползване на хората общинските и държавните земи стига помпахте фирми като Октопод с милиони декари обработваема земя.

43

Край

преди 8 години

Ромите трябва да бъдат оземлени с по 80-10 декара земя и с помощи от ЕС да им се направят стопанства да си хранят децата. Който не вярва че това е възможно да иде на 400 км. от тук в Трансилвания и да го види. Оземляването трябва да върви паралелно с ЖЕСТОКИ закони против кражба. И в момента повечето физическа работа се върши от роми.Миналата година кмета на Белово продаде на фирма 16 хил. декара земя. Абсурд е това че България може да храни 20млн а в момента деца ровят в кофите за храна.

42

до 48

преди 8 години

Ти в земеделието ли смяташ да се развиваш? Защо гледаш в чуждото канче? Ти ако си ценен и кадърен кадър, едва ли шепа роми ще ти повлияят на заплатата.

41

Шарли Ебльо

преди 8 години

Миля,че тяхното ,,земеделие,, се състои в това,да окрадат земеделската продукция наесен...

40

12345

преди 8 години

Тази снимка е както се казва за парлама, демек за заблуда. Тия от снимката ако са пипнали мотиката след като са ги фотографирали повече от 5минути....аз ще стана ескимос!

39

Анонимен

преди 8 години

То за българите няма работа, какво остава и за тях да се осигурява работа. Стотици хиляди кфалифицирани българи искат да работят но няма работа, ако и тези се кфалифицира и почнат да напирата за работа пазарът на труда така ще се натовари, че заплатите ще паднат поне с 30% - така е при пазарната икономика.