26

Shark

преди 8 години

Ще ни ги продават я, като ги купуваме. Не е виновен който яде баницата. Затова аз ще си купя яйца от магазин, за който знам че винаги зареждат пресни яйца. Никакви хипермаркети!

25

Жан Габен

преди 8 години

До Анонимен 31Защо ли? Защото в България има ресурс, имаме прекрасна природа и много чисти села и местности, затова. Може и да не го заслужава, но може да си го позволи. Ако питаш как, виж какво съм написал първо.

24

Скарлет

преди 8 години

Эаглавието и под эаглавието е направо трепач:-)))!!! Оправихте ми настроението!!!

23

Анонимен

преди 8 години

Само едно не мога да разбера, защо българина си мисли, че винаги трябва да яде най качественното най хубавото, с какво го заслужава ?

22

Т.Ж.

преди 8 години

От една изостанала аграрна страна,България се превърна в развита промишлена държава...

21

BG

преди 8 години

До Личен опитНа Easter Monday ( понеделник след Великден ) британците играят стара традиционна игра, в която пускат надолу по хълма истински яйца. Печели този, чието яйце стигне най-далеч и остане здраво най-дълго.

20

Личен опит

преди 8 години

В Англия и Белгия по Великден, предполагам и във Франция, се търсят и предлагат ШОКОЛАДОВИ яйца (не кокоши) и зайчета. Казвам го, защото съм бил там и съм го видял с очите си. Аман от дезинформация

19

Тинев

преди 8 години

Пр-стаци.Какво искате, да ви продават хубава стока ли?Хубавото е за тях бре будали. За вас отпадъците.Какво като сте в ЕС? Трябва да се радвате, че ви дават помията.Прос-аци.

18

Забележка

преди 8 години

Във Франция се купуват и хапват шоколадови яйца по Великден. Сякаш точно в този случай няма как да купуваме техните яйца "останали след Католическия Великден".

17

бг

преди 8 години

За това сме на тоя хал...плащаме помощи на повече от милион безработни ....роми....а внасяме огризки ...няма ли кой да отглежда зеленчуци, агнета,кокошки,??? До кога ще тровим децата си с вносна химия...редно е по-голямата част от пазара да се покрива от наша, родна продукция с цел работни места и заетост...а ние внасяме за да правят гуши търговците и митницата...практика е софиянци да плащат на старци по селата да им гледат животни и зеленчуци и после товарят колите...ЗАЩО ЛИ???????

16

СТАНИШЕВ

преди 8 години

Само не знам дали глупакът написал статията знае, че във Франция на Великден не се ядат яйца, а нещо друго - например шоколадови зайци и шоколадови яйца.

15

Евролюб

преди 8 години

Какво толкова - това е общият пазар - най-голямото икономическо предимство на ЕС. И кой е казал, че българските салати са по-хубави от гръцките или че френските яйца не са по-вкусни от родните. Да, чернобилските бяха изключителни, но аз не искам да ги ям пак. В Гърция и Франция има стандарти за безопасност на храните, у нас има баджанаци и пачки под масата

14

Анонимен

преди 8 години

"Търговци ударно внасят яйца"Ей, гениални сте в драскането на статии. Какво значу ударно внасяне. Удрят ги в земята и ги внасят ли? Май много Под Прикритие гледате и започвате да използвате уличен сленг в статиите си. Не че някога ви е било високо нивото на писане.

13

Еврогейеец

преди 8 години

След като българите нямат топки, ще купуват чужди яйца !

12

филия с мас

преди 8 години

Стига капризи!Радвайте се на трапезата, щото и на нея може да сложат данък!Да ви е сладко!

11

1

преди 8 години

До Жан ГабенЖан, ти на село ли живееш, ако да, сподели какво правиш там за да не го изоставиш. Второ, възможно ли е баба ти да задоволи републикански пазар с домашни яйца и салата...

10

Жан Габен

преди 8 години

До Анонимен 7В ква Европа си па ти бе? Кое ти е европейско освен цените? Образование ли? Здравеопазване ли? Пенсиите ли? Заплатата ти ли? Колата ти ли? Живота ти ли? Кое ти е европейско на теб???? Той бил европеец, аре бягай от тука бе, европеец....

9

анти-монопол

преди 8 години

Основната иея на ЕС е свободната търговия.Не виждам защо някой си трябва да се жалва от конкуренцията?!Ами като не може да произведе по-евтин и качествен продукт да си смени занаята.

8

Анонимен

преди 8 години

Ако България се намираше в пустинята, щяхме да внасяме пясък.

7

РАН - ЪТ

преди 8 години

Може и още!И ощеИ още