7

Анонимен

преди 8 години

Българските спортни среди са лицемери! Когато хванаха Шарапова със същото нещо се надпреварваха един през друг да я заклеймяват като измамничка и т.н., но когато и българка го отнесе - вече дяволът не е толкова черен.

6

Кой

преди 8 години

Бря, то мОгу Ора подразбират от спорта и фиДсколПтурата повеке от Нешка Робева. Ама ако някой риче, чи парити не развалят всичко, което им се кланя, нема да повЕрвам.

5

Анонимен

преди 8 години

Спортът винаги е бил политика. Едно време се наливаха пари в бази, въстановяване, хранене и допинга беше само малка част от веригата. Сега се опитват да омаловажат труда на всички. Пептидните немаркирани хормони и активни вещества се вземат от хора с по-големи финансови възможности, а имуно тестовете са много скъпи и трудно приложими за спорта. Няма нищо ново под Слънцето, а сега се пробват и различни продукти на генното инженерство.

4

Анонимен

преди 8 години

Тая *** Робева стита се оплаква, защото по онова време тя колко пари изцока-не е за разправяне. Като например договор от японците с нашите момичета за 135 000 долара ,за да рекламират кисело мляко.А девойките получават по 130 лв.,радост до ушите,а останалите пари? А това е само за един договор!Да не говорим за привилегиите ,които ползваше.Айде стига с тия стари комунистически номера!!1

3

А 1988

преди 8 години

Без допинг ли станахме 5и на Олимпийските игри!? Сега пари, тогава идеология ... Въобще какво да говорим

2

Анонимен

преди 8 години

Винаги всичко е било въпрос на пари.

1

Анонимен

преди 8 години

След Бареков, Робева каквото и да каже вече не важи! Сори, оака се яко!