36

9

преди 8 години

До Доообре!Във властта са ако имат министър на някое министерство. Атака също от десет години са в парламента, но това не означава че са във властта, защото никога не са им давали министерства. А не им дават защото българсият *** народ гласува масово за гербаджии, червени, сини и прочие. Овчедушният БГ народ не гласува за патриотични партии за съжаление. И затова ще се затрие.

35

от баба

преди 8 години

браво на този смел и наистина с мозък политик ,краино време е да се направят трудовите лагери и да се въведе ред и защита по нашите села и да достигнат спокоино сжоите си старини нашите баби и дядовци

34

турчин

преди 8 години

Защо срещу роми а не срещу съдебната система и МВР. Променете наказателния кодекс и запишете ,,моя собственост, моя отговорност" тогава едвали някой ще посегне.

33

ВМРО иска ???????

преди 8 години

ВМРО иска:Гражданска война искат тия, българи срещу роми, Сирия ряпа да яде , може би има разпореждане от Москва ???????

32

Ddd

преди 8 години

Каракачанов е прав тук. 100 процента прав. До всички *** от съда - САМОЗАЩИТАТА НЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ !!!

31

Буден

преди 8 години

МВР-Видимо действие, невидим резултат!

30

x

преди 8 години

Chefovete na RUP i kmetovete da pochvat da gi u4rediavat-DOT.Parite na NSO da se prerazpredeliat za DOT-protivnoto e sram za darjavata!!!!!!

29

доброволец

преди 8 години

къде да се запиша в доброволен отряд?

28

Анонимен

преди 8 години

Щом не може до всеки човек полицай тогава от всеки човек полицай !

27

Meн

преди 8 години

Има истини но и грешки... Защо трябва да се купуват мебели от икеа .?.?.? Държавата да направи заводи за затворници . И да си плащат престоя в затвора по цени на 5* хотели. Аз взимах по 1,60 заплата в казармата на месец, Другото отиваше за издръжката ми.спане , храна,дрехи и др. И в много други отрасли може да се работи...

26

Анонимен

преди 8 години

Ех мечти !

25

Ченге

преди 8 години

Ами ***?

24

Куха лейка

преди 8 години

Изхода е в Куха лейка...??? Помислете ....

23

до 38

преди 8 години

До АнонименХоди се прегледай бе, момче, не знаеш какво говориш! Що не се размениш с някой пенсионер на село за един месец? Да видим после какво ще приказваш! Льольо!

22

що за цинизъм.......

преди 8 години

това да правиш политическа реклама на гърба на нещастните хора.Агентите на ДС днес са на тема трудови лагери(Б Димитров).Това са само празни приказки бе г-н Каракачанов-агент Иван. Какво направихте за тези хора......ден да мине друг да дойде и да се наредите на държавна ясла.Аз виждам какви лагери за затворниците правите. Днес открихте европейски затвор даже с топла вода по килиите...То като на хотел-да ти се прииска да те осъдят. Хем те пазят,хем лежиш на държавна издръжка

21

Куха лейка

преди 8 години

Почваме като Волен Сидеров партия за имунитет... И след това по цариградско шосе има по 6-8 лампи всичко-то рецидивист малко по- обесен... има достатъчно лампи...пишете + за да знам дали да стартираме подписка за партия Куха лейка .

20

Анонимен

преди 8 години

Zablujdenia. Tova se pravi VEDNAGA !!!! Niama zashto da minavat godini Doktor go reshat.

19

Доообре!

преди 8 години

Тия лозунги сме ги чували многократно, от кой ли не, особено преди избори! И аз мога да ги искам тия неща! Разликата е, че вие сте във ВЛАСТТА! Тъй, че ако ГЕРБ не ви уйдисват, напускайте коалицията! Искаме тоя *** терор да спре!!!

18

цц

преди 8 години

Не е много ясно каква работа върши ВМРО , но щом я съхраняват толкова време, сигурно е полезна за някого.

17

ля ля

преди 8 години

съгласен!!!