11

Анонимен

преди 8 години

Пак проблеми със средновековната демокрация ли? Що не спретнете един преврат и в ОАЕ, та да видим до къде ще еволюират.

10

до 12

преди 8 години

Случаят е друг ако не си разбрал. На брюкселското летище работят много ислямисти, които дори за познати на полицията и те са прекарали взривовете през служебните входове. Все пак служителите не ги проверяват. А тук става дума за обикновен пътник, който прото се минал контролата. Това което е станало в Брюксел може и вБЪлгария да стане и в Германия и навсякъде! Защото принцопът на контрол е един и същи

9

до 8

преди 8 години

Египет не е Европа, но явно и Брюксел не е там, щом камикадзе отиде с бомбата си до гишето за чекиране и се гръмна там.

8

Анонимен

преди 8 години

55 пътници + 7 екипаж е равно на 62 -*** редовни. До 80 остават още 18 човека ?!! Какви са тези 18 ? Терористи ?

7

do 6

преди 8 години

Египет не е нито Европа нито САЩ! Египет е известен с това, че по летищата НЯМА КОНТРОЛ и всеки минава и се качва на самолетите както си поиска. За това и пътник успява да качи взривове на самолета. Ама това си е техен проблем.

6

Анонимен

преди 8 години

Чудесно, точно вчера даваха репортаж колко е хубаво да се ходи в Египед, било по сигурно от Брюксел. После Путин е виновен и неговата пропаганда нали !!!

5

Анонимен

преди 8 години

А мерките за сигурност по летищата били засилени

4

до 4

преди 8 години

после като четат декларациите някои евроатлантици казват лицемерно "тероризмът няма религия", въпреки че всички терористи са си мюсюлмани. затова можем спокойно да казваме, че религията е "евроатлантическа"

3

ТТТ

преди 8 години

НАВЕРНО ИСКА И ТОЙ ПРИ МАМА МЕРКЕЛ. ИЗГЛЕЖДА КАТО ПОСТАНОВКА. БИЛ ПУСНАЛ ЖЕНИТЕ И ДЕЦАТА ДА СЛЯЗАТ. ТЕРОРИСТИТЕ НЕ ПРАВЯТ ТАКА. ПРИЛИЧА НА ОТЧАЯН ЖЕСТ ЗА ПРИВЛИЧАНЕ НА ВНИМАНИЕ.

2

Анонимен

преди 8 години

Я не се притеснявайте , а извикайте папата да му измие краката и да ги цунка . Така се води борба с ислямския тероризъм .

1

yjk

преди 8 години

55 души са на борда и 7 членен екипаж. Обновете си информацията.