12

жо

преди 8 години

някой трябва да обясни на ибрика, че в Германия има свобода на медиите и дипломатите не могат да им определят кво те пишат или говорят , не като в Анадола

11

Хи, хи, хи!

преди 8 години

султан рдоганbild.de/politik/ausland/recep-tayyip-erdogan/deutscher-botschafter-in-der-tuerkei-einbestellt-diese-ndr-satire-macht-erdogan-so-sauer-45099244.bild.html

10

Анонимен

преди 8 години

ERDOGAN e velik daje frau MERKEL mu pravi serenada

9

до Султана

преди 8 години

Ердогане, с Русия се скара, със САЩ също не си в съвсем добри отношения, за Сирия, Ирак и Иран да не говорим, една Саудитска Арабия ти остана верна. Сега и на Европейците диктувашкакво да излъчват по телевизиите си - НЕ ТИ ЛИ СЕ СТРУВА, ЧЕ ПРЕКАЛЯВАШ ?

8

Анонимен

преди 8 години

Хахаха, Ердогане, в собствената си страна можеш да репресираш медите, но когато чужда медия излъчи нещо срещу теб, не можеш просто така да привикваш чуждото дипломатическо лице и да му държиш сметка, защото не си му никакъв. Постъпката на Ердоган не е просто глупава, но и самоубийствена. Вчера Обама му отказа среща във Вашингтон. Ердоган е наистина много добър да затваря врати пред себе си.

7

Анонимен

преди 8 години

Ердоган е назначен от сащ, тъй че докато слуша нема да падне от власт. Демокрация има в турция само тогава когато е в интерес на Ердоган.

6

Анонимен

преди 8 години

tozi sayt po diktatorski ot dadeniq chovek shtom ti zabranqvat da si izleesh lichnoto mnenie bez da te blokirat

5

Ха ха

преди 8 години

То дори в соца нямаше такива арести-за обида на президента!Хората отиваха в кауша за вицове, но чак пък официално да го обявят-за обида на бай Тошо.Тоя да не се е взел за Сталин и да гради култ към личността си?Що не си изгради и един мавзолей приживе.В конституцията на Турция пише, че има свобода на словото и печата, *** както се оказва-не много, а само толкова, колкото даде онбашията.И тия ще влизат в ЕС.Ай да видим как ще преживеят икономическата криза и кво ще каже турския народ на честни изб

4

Анонимен

преди 8 години

Ши6ането на модераторката на този ши6аняшки сайт вече стана задължение!

3

Анонимен

преди 8 години

А Украйна ще иска такса от всеки руски спътник, който лети над територията и. В противен случай ще бъде хващан и конфискуван! Е няма такава държава!

2

Анонимен

преди 8 години

Накрая ако може ще даде половината свят на съд, че не го харесват.

1

Анонимен

преди 8 години

E нали искат да са в ЕС, а насаждат култ към личността характерен за диктаторските режими. Да гледат английския сериал "Да г-н Премиер" и да си направят и те една собствена продукция.