13

Anonimen

преди 7 години

Vsichkite ste bokluci....

12

партиен член

преди 8 години

Има редовни автобусни линии.Трябва да си *** да се возиш в такъв бус.Учудвам се че имало втори шофьор.Рим- Видин шофьора е един , спи 2 ч. в Хърватска и продължава.Всеки има избор.

11

немо

преди 8 години

Кой умник се тъпче още в тия бусчета при наличието на много по удобен и евтин транспорт? Нелегални мигранти?

10

злобни българи

преди 8 години

ще се удавите в злобата си, за разлика от вас хората от провинцията не крадат и не извършват измами, а отиват да работят, макар и тежка работа. Турци били провинциалисти били..ако не искате другите етноси да дадат автономия и да се свършва

9

Ауслендър

преди 8 години

И още нещо... гледам как шофират нашите шофери, не спазват правилата, тираджиите карат като бесни и мамят тахографите.... Ами няма начин да не се трепят! Лошото е , че избиват и невинни души!!!

8

Ауслендър

преди 8 години

Какво значение има какъв етнос са? Факта е че не се спазват правилата! Това е наследено от бай Тошово време и сега се практикува с още по голяма сила! Така че бай ***, опитайте се да живеете като нормалните хора и бъдете по смирени!

7

Анонимен

преди 8 години

https://youtube/watch?v=fSDFOFpSENA

6

Анонимен

преди 8 години

"Около 6:30 сутринта водачът на бус с кърджалийска регистрация..."Само не разбрах - Хааасан, дето е карал буса имал ли е книжка? А може ли да чете и пише на български? Случайно дали има двойно(петорно) гражданство?

5

опомнете се

преди 8 години

Кои луди патуват със тези бусове още.По скъпи са,по опасни са и пътниците нямат застраховка.Самолетните билети струват 30 евро до Германия и се лети 2 часа.Автобусите са по 90 евро и имате интернет и филми през целия път.Тези микробуси са опасни разберете го хора.Хубаво че започнаха доста да ги проверяват и спират тези микробуси.

4

Анонимен

преди 8 години

Само като видя бг регистрация в Европа и ми призлява...... толкова противни и грозни хора.Нямам думи.

3

Анонимен

преди 8 години

Бг провинциалистите ги изпуснаха по Европата и само гледай какви ги вършат.

2

Анонимен

преди 8 години

български граждани по документи, но иначе не могат да пишат и четат на кирилица

1

До 1

преди 8 години

Тия не са точно българи...