8

Анонимен

преди 8 години

Лихви по депозитите - 1%. Лихви по заемите 16%. Това е пълна малоумщина - банките така пари не задържат, а не искат и да дават.Ако вие сте един търговец на арпаджик, и отказвате да купувате от доставчиците си и отказвате да продавате на клиентите си - какво мислите следва? :)

7

Луцифер

преди 8 години

Теглите пари и се чудите. Такса за това,че са работили с моите пари и при това,повече от лихвата. А от април се чува и за такса от 2.20 за съхранение.

6

ами да

преди 8 години

затова сега ще си купя апартамент и ще го пускам под наем . Има много по голяма полза

5

Анонимен

преди 8 години

ХАХА ХАХА ХА Я напишете срещу тях лихвите по кредитите с таксите и таксичките за обслужване и всичко, което дори не можеш да го измислиш като допълнение за да се посмеем дружно на "пазарната" икономика!

4

ДО 2

преди 8 години

Отдавна в България лихвите по депозитите са отрицателни .Това идва от таксите .Същото е и с Частните Пенсионни Фондове с Такса от 4.5% на всяка вноска по Универсалните и Професионалните Фондове - даваш си парите и веднага ти взимат такса .

3

Кеш

преди 8 години

Дърпайййй, докато все още няма опашки...

2

Анонимен

преди 8 години

В бойколандия това е закономерност - данък върху лихви, после 0 лихва и на края ше плащате отрицателна лихва за да си държите парите в банка!

1

супер

преди 8 години

Ти да видиш, никога не ги понижават по кредитите.