20

Анонимен

преди 8 години

Жоре, Винъс не взима допинг, той просто се състезава при жените! :)

19

Жоро

преди 8 години

искам да знам какъв допинг взима Винъс Уилямс?

18

Анонимен

преди 8 години

Абе аз имам сърдечен проблем и ми е трудно при физически натоварвания. От къде мога да си взема това лекарство, защото всички твърдят че е лекарство за сърдечна недостатъчност, пък досега нито един лекар не ми го е предлагал. Покрива ли се от здравната каса случайно? За един преател питам.

17

boby

преди 8 години

Това е спорта, другари и другарки, всички зобят, за да са конкурентни, а WADA от време на време решава някой зоб да го вкара в забранените списъци по чисто политически и меркантилни причини. И съответните зобещи лекинко изгърмяват. Шанс...

16

хх

преди 8 години

Колко много истерия можеше да бъде спестена от журналистите.

15

lol до 7

преди 8 години

Какво лекарство бе, айде моля ти се стига глупости? Тя сама каза че е взимала препарат съдържащ мелдоний в продължение на 3 седмици, за да се лекува. От какво се лекуваш 3 седмици? И какво изисква взимането на препарат лекуващ сериозни сърдечни и белодробни заболявания? Няма нужда да ми отговаряш, напълно съм наясно, че някой може да я е подвел и тя да не е виновна, но изкушението го има. Не са 1 или 2-*** сериозните спортисти хващани с много по-сериозен допинг.

14

USA

преди 8 години

Айде, пак конспирация с/у руските спортисти. Американците разчиствали конкурeнцията. Aлоо смешници, кой ви бръсне за слива вас? Истинските конкуренти на американците са китайците! Колко китайци са хванати с допинг? *** е, че голяма част от треньорите на нашите спортисти са със съветска школовка и се водят по тях...та покрай сухото изгоря и мокрото. Жалко за Габи.

13

Анонимен

преди 8 години

Opravdaniq

12

М да ама не

преди 8 години

Това с мелдания си е чиста политическа разправия преди Олимпиадата1. Взима се основно от Русия и ИЕ защото е евтин2. Фарма мафията на запад увеличава печалбите защото има няколко други препарат запдни със същата формула и действие които не са забранени.3. Включен е по желание на Американската федерация

11

До 9

преди 8 години

Скъпи ***, Ланс Армстрокг и Каприати не ги ли хванаха. Мелдония много моден стана неясно защо . Фелпс е изследван много пъти пич. Ей *** и опорни точки

10

Анонимен

преди 8 години

С каквото и да са я хванали, на мен мацката много ми харесва. Красива жена.

9

Анонимен

преди 8 години

Периодът на полуразпад на препарата в тялото е 4-6 часа, но пълното изчистване няколко месеца и зависи от дозите, продължителността на курса на лечение и чувствителността на метода за тест:Latvian manufacturer Grindeks said in a written statement to Reuters that meldonium has a half-life of between four and six hours but "its terminal elimination from the body may last for several months" depending on a variety of factors such as dose, duration of treatment, and sensitivity of testing methods.

8

до 5 lol

преди 8 години

Да продължа, че не ми стигнаха символите.При положение, че включват Меладоният в списъка на забранените субстанции, какво да правят тези, които са го взимали, докато не е бил забранен. И не е бил на ръба на допинга, както си написал. Един медикамент или е допинг или не. Няма такова нещо като леко бременна жена.

7

Хм

преди 8 години

Не се оправдавай ,а кажи в рав текст за къй го взема тоа препарат ?

6

до 5 lol

преди 8 години

Ако имаше поне малка представа за какво говориш, нямаше да говориш глупости. Меладоният Е ЛЕКАРСТВО. Като всяко лекарство продължава да стои в организма за определен период от време, докато тялото не го излъчи (да, това е терминът) с урината и фекалиите като всяко друго вещество. Различните медикаменти се излъчват за различно време. Някои медикаменти, като например използваните в химиотерапията на болни от рак, можа да бъдат в тялото повече от една година след последния прием.

5

Анонимен

преди 8 години

Габи Петрова взела мелдония преди да го забранятА АЗ СЪМ ЧИСТ МАРСИАНЕЦ

4

lol

преди 8 години

Кой ми *** в гащите? Взимала го преди, ама от половин година била чиста...найш га? За толкова време кръвта и два пъти се е сменила, единствено в косата може да остане нещо, но там вече говорим за сериозни химии и наркотици. Лъснаха им гъзовете на всички спортисти, защото едно е да взимаш стимуланти и разрешени препарати за подобряване на резултатите, а съвсем друго - лекарства и химии на ръба на допинга.

3

Номер 2 е трол

преди 8 години

Много популярен сред спиртистите е този медикамент. Сигурно е без причина!!!! Но разбира се е по-добре ако е конспирация от Запада.... Винаги лесни обяснения ....

2

казахстанчева

преди 8 години

поне да беше казала , че е бременна, щеха да и повярват

1

иван

преди 8 години

горкото момиче как са я прецакали