17

работещ в ЦСМП

преди 8 години

Работя в спешната помощ от 25 години.112 не ни помага с нищо.Просто едни апаратури и хора регистрират обаждания.В нея са хвърлени много пари и дори и МВР признават,че не са доволни от нея.Особено разочароващ обаче е коментарът на 8.Значи да се купи 146 GB диск за 2000 долара си е много трудно.Никъде не се намират толкова скъпи.

16

до 113

преди 8 години

Операторите са принудени да записват сигналите на ръка и да диктуват информацията устно на отговорните служби.Така е написано в статията.Значи кадри има,но има някаква друга причина дето не е за казване.

15

до 17-ти

преди 8 години

Вярно е ,че имаме много добри IT специалисти,също както е вярно,че софтуерът на 112 не е български.Така,че проблемът не е в българските специалисти.

14

спешен лекар

преди 8 години

Преди имахме 150.При всяко набиране се свързваш директно с филиала на спешна помощ.Там работят хора които познават перфектно населеното място и така се спестяваше много време. Имаше компютри,разговорите се записваха и можеше да се прослушват,и много лесно се работеше, а ако щете ми вярвайте,но имаше функции дето днешните я нямат.Мога да говоря само за 150.Сега операторите на 112 са към МВР-не са към нас.Какво става при тях няма как да знаем.

13

113

преди 8 години

112 кога ще си назначите достатъчно кадри? Защо напускат служителите ? Няма хора за работа, защо всички мълчат? Защо статута на операторите не е еднакъв?Защо когато псуват, обиждат и ругаят операторите, няма взети мерки от МВР? Докога държавните ведомства ще си крият служебните телефони и 112 се оказва единствена възможност, някой да подаде оплакване?Това не е спешен телефон, това е телефон за доноси, справки, консултации, претенции и др. подобни, но не и спешен телефон!

12

е

преди 8 години

Етел и Еб..ем като министър на бедствията прати една от централите на 112 в Кърджали вместо в Пловдив. Познайте защо?

11

Анонимен

преди 8 години

Е как така забива? Нали сме ако не най-най, то сред най-добрите в IT в света? Или пак "батко и братко" са си натопили човките и смучат като смоци...

10

Анонимен

преди 8 години

До изчерпанаНе съм съгласен. Махането на тази тетка не е решението, а само 1-ва крачка в търсене му. При всички положения, тя е удобна на Бибитко и затова е там. Но докато е там, реформа няма как да се случи, защото няма идея какво да се направи. За реформа представят чисто административни еквилибристики като отпуски и бонуси при напускане. Това с нищо не променя начина на работа. Може само да засили безхаберието на ония в униформите.

9

Анонимен

преди 8 години

няма проблем, сега ще заделят още едни 100 милиона за 10 диска

8

sorry

преди 8 години

Всичко работи отлично.Най-добре го знаят Емел Етем и синът и Илиан.Бутай кон за кокошка.

7

Анонимен

преди 8 години

То правителството не работи хептен,вие за 112 се косите!

6

Анонимен

преди 8 години

То беше ясно, че няма да работи адекватно, тази схема е предвидена за богати общества с добро обезпечаване и ресурси, които да реагират бързо. Тука се гледа първо как да се отбият нещата, щото или една линейка обслужва 5 квартала или патрулката е с лимит на горивото Като куп други неща по линия на разните евроизисквания.

5

изчерпана

преди 8 години

Анализ след 1 година управление на МВР от тази некадърна бабичка:Полицаите отново са на улицата да протестират, престъпленията от битов характер не са преборени, броя на престъпленията в България се е увеличил, некадърните кадри в МВР не са премахнати, а сега и проблем с тел. 112. А Премиера е доволен от работата й?!?! Решението на проблема е лесно --- ОСТАВКА на тази социоложка!

4

Анонимен

преди 8 години

По-голям проблем е че полицаите и съда не работят, всеки да се спасява поединично.

3

кой

преди 8 години

Всичко е направено така че в един момент да откаже за да може да се източва МВР от фирми на бивши полицай,преди време имаше такъв проблем с видео наблюдението,сега с тел 112 навсякъде има заложени такива проблеми....за милиони левове.

2

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

преди 8 години

"Трудностите са свързани с липсата на квалифициран персонал, технически и софтуерни проблеми."Персоналните проблеми започват още от Министерски съвет и свършват с родата и Калинките, назначени по веригата.

1

Анонимен

преди 8 години

А тази социоложка какво работи ? Само констатира факти ли ?