6

иван

преди 8 години

30 минути днес в тролея в тунела на НДК едва не повърнах от изгорелите газове на 2 пъти това за 14 месеца ще ми съсипе здравето, белите дробове и нервите да ставам с 30 минути по рано за работа а както сега смениха времето 1аи30 направо нямам думи. Кореняк софиянец от село Подуяне съм. Искам за моето село и цяла София да се въведе винетка за да се облекчи трафика, ане всеки *** с кола да засича трлея. Или система чени номера на четни дати, не четни на не четни да имат право да се движат!!

5

Анонимен

преди 8 години

До знаещда ще се усвоят...но и ще е удобно за хората които го ползват

4

знаещ

преди 8 години

Ако някой си мисли, че метрото ще облекчи трафика е в дълбока заблуда. Просто трябва да се "усвоят" едни пари от едни "правилни" хора.

3

Анонимен

преди 8 години

До teoСофия можеше и без метро ако не се бе пренаселила. Баце оти не пътува с метро което е европейска практика в нормалните държави?

2

teo

преди 8 години

СТИГА СТЕ ПЛАКАЛИ БЕ *** И НАГЛИ ПИШМАН- СОФИЯНЦИ!!! ИСКАТЕ МЕТРО, ЗНАЧИ ТРЯБВА ДА ТЪРПИТЕ ИЛИ ДА СЕ ВЪРНЕТЕ ПО СЕЛАТА, КЪДЕТО ОТПЪТУВАТЕ ПО ПРАЗНИЦИТЕ И ОТ КЪДЕТО СТЕ ДОШЛИ!!!

1

Анонимен

преди 8 години

Кошмарно пътуване от днес! Имах чувството,че съм в Ню Йорк....няма такова задръстване просто,особено в тунела на НДК.Истински кошмар и това заради *** метро,което ни налагат, а повярвайте трафика изобщо няма да се промени,пак ще си е същото..!