31

много чудно

преди 8 години

Правото за притежание на оръжие пожизнено ли е?На 93 годишен бивш военен беше викана полиция да му вземат пистолета защото бил приет в болница и се разкарвал из коридорите на болницата с него.

30

Анонимен

преди 8 години

ХАЙДЕ СПРЕТЕ ДА ДЪВЧИТЕ ЧОВЕШКАТА ТРАГЕДИЯ- ВИЕ ЛИЧЕН ЖИВОТ НЯМАТЕ ЛИ?! НИКОЙ НЕ Е ЗАСТРАХОВАН, ПОНЯКОГА ЕДНА ДУМА КАЗАНА НЕ НА МЯСТО МОЖЕ ДА ОТКЛЮЧИ ПОДОБНА РЕАКЦИЯ- НЕКА СИ МЕРИМ ДУМИТЕ, РЕАКЦИИТЕ, ОТНОШЕНИЯТА. НАЙ МНОГО БОЛИ НЕПРЕМЕРЕНИТЕ ДУМИ НА ДЕЦАТА НИ, КОГАТО ПЪК СМЕ ПОСВЕТИЛИ ЦЕЛИЯТ СИ ЖИВОТ НА ТЯХ- МОЖЕ ДА "ГРЪМНЕМ" В ТАВАНА ЗА ДА ГИ СТРЕСНЕМ. БИТИЕТО НИ Е ОЦЕЛЯВАЩО - НИЕ БАВНО ОСКОТЯВАМЕ, НЕКА НЕ СИ ПРАВИМ ДНИТЕ ОЩЕ ПО ЧЕРНИ С ОБИДИ И КЛЕВЕТИ.

29

Студент

преди 8 години

Поредната манипулативно написана статия! Вместо да се акцентира върху това, че човекът е получил инсулт, който очевидно е причината за нестабилното му състояние, е отделен цял абзац за носталгичното му отношение към онзи период. То повече от половината от българите изпитват носталгия по соца, това значи ли, че са луди??? И вместо да коментирате, че е стрелял, защото бил комунист, се замислете какъв е вашият умствен багаж, хващайки се на такива елементарни способи за озлобление на хората

28

Мнение

преди 8 години

За какво са му били тези два пистолета? Да става партизанин или да да сваля капитализма.Социализма е чумата на 20-ти век.Унищожи половината свят и прекрасната ни родина България.Половината насеселение се изхранваше от земята и имаха по 5-6 деца.Имаха частна собственост и макар и трудно бяха доволни . А сега какво....? Огромна безработица и няколко стотин рентиери милионери.Откъснаха народа от земята.

27

позитано 20

преди 8 години

Ето до къде води комунистическия СПИН , до лудост.Сега да му извадат челвената сачма от главата и човека ще се кротне....

26

Анонимен

преди 8 години

До Л.А се случи,а останахме без МВР.

25

Л.

преди 8 години

Мното добро начало, надявам се МВР да вкара в лудницата всички социалисти, комунисти и разни дето изпитват носталгия по онова време.

24

1

преди 8 години

изкараха 50 полицаи за един болен!

23

Анонимен

преди 8 години

До РеалистРеалността е различна, прочети по-добре! " На моменти не можел да разпознае роднините си."

22

джим корбет

преди 8 години

Само да питам ,сачмата за хищник-човекоядец ли е или за разбеснял се слон!?

21

1

преди 8 години

В много цивилизовани държави съчмата нямаше да е с успокоителни и най - вероятно щеше да го убие. Радвам се, че родните полицаи са намерили най - безопасният начин за да го обезвредят !

20

пожарникар

преди 8 години

Искам да работя във вашия имот!

19

Анонимен

преди 8 години

До АбеАко имаше възможност ти не би ли държал огнестрелно оръжие у вас? Въпроса е риторичен. Всеки би държал. Особено в тези смутни времена в които някой високо алкохолни напитки с 3 букви убиват за 5 лв.

18

Реалист

преди 8 години

Пропуща се един много важен момент - дъщерята! Там според мен е ключа от бараката. С какво го е предизвикала? Казва, че е стрелял по нея, което малко ме съмнява. Стрелял е да е сплаши най-вероятно, защото вероятно или е искала да ги прати в старчески дом или да продаде някакъв имот. Така предполагам е станало. Човек не откача ей така и да почва да стреля по децата си без нищо. Предизвикан е 100%. От цялата работа печели дъщерята. Майката в старчески, бащата в лудница, апартамента за нея...

17

Абе

преди 8 години

С каква цел другаря е държал незаконно оръжие , след като преди доста години доброволно връща законния си пистолет ?И едва ли след инсулта се въоръжил незаконно , а преди него и съвсем съзнателно , явно с пъклени мисли в главата !

16

цирк мвр

преди 8 години

Какъв е тоя цирк,какви са тези барети спец части?за един психично болен човек?ами недей си боже трябва да обезвреждат терористи,какво ще правят?само с пропаганда нещата няма да се оправят...

15

спонсор на МВР

преди 8 години

Кого ще съдят за това? Комунизма или капитализма?

14

жесток капитализъм

преди 8 години

В новия жесток капитализъм хората се сринаха психически, България стана Американска колония.

13

no name

преди 8 години

"Бившият полицай наскоро получил инсулт." Ето го ключа от бараката. Нямате идея как се променя човек след инсулт. Дано и не разберете. Мой роднина изкара тежък инсулт, физически се възстанови, но ментално... - това просто не е същия човек. и наистина има изблици на агресия, за които после няма спомен. А това, че бил страдал по социализма са приказки на съседи. И така да е... всеки има право да си мечтае за отминалото време, ако за него е било по-добро. Не разбирам защого хейтвате човека.

12

Анонимен

преди 8 години

Сега живеем в още по-лош социализъм - дискриминационен. Социалната държава щедра и любвеобилна майка за всякакви паразитни малцинства и мащеха-кръвопиец за всеки нормален човек.