33

as

преди 8 години

не виждам някой да се е разревал ? нито надписи Je sus pakistan ...?

32

Анонимен

преди 8 години

О, каква миролюбива религия! Да избива деца навръх християнския празник, защото празнували! Пак някой да се опита да ми обяснява как тези ще се интегрират в Европа и как ще си живеем задружно ... Нямам думи просто!!! Съболезнования на близките! И бог да ни пази от ненормалните!

31

Анонимен

преди 8 години

тeрoриcт-мaлoyмниk, убил жени и деца! Не вярвам, че ислямът е виновен, вярвам, че ислямът се използва като удобна дрешка за противопоставяне. Убиват повече мюсюлмани отколкото християнаи; с политически цели. ИД се ръководи от баасисти, т.е. социалисти на арабска почва, те, разбира се, са атеисти.

30

Анонимен

преди 8 години

Тероризмът нямал никаква връзка с религията!!!!

29

Анонимен

преди 8 години

О, пак ли религията на мира, любовта и толерантността?

28

me

преди 8 години

#jesuispakistan някой? Не? Така си и помислих. Колкото и да се правим, все сме си лицемери. Брюксел е сърцето на Европа и едва ли не на целия свят, а жертвите на атентати извън Европа и САЩ не са важни. А всъщност всички са важни. Всички имаме право на живот. И когато заради дебилната слугинска външна политика на ЕС се подклаждат конфликти от които страда целият свят, ние всички сме виновни. Че не сме спряли управляващите преди да подпалят поредната страна и да генерират хилядинови терористи.

27

Анонимен

преди 8 години

Миролюбие, няма що. Бога да прости загиналите!

26

Анонимен

преди 8 години

Джихад, това е, просо ...Саудитска араби обучава и финансира ислямисти, които да превземат и накажат Европа заради политиката на ниски петролни цени или просто защото суровината свършва и е време за инвазия.Колко жертви са нужни за да християнството отговори ни предизвикателството. Всички знаем историята, война без жертви не се печели. Трябва да бъдат възродени кръстоносците или водородна бомба в Близкия Изток. Нужно е решение, въпреки, че се бяга от него.

25

Анонимен

преди 8 години

Дали Кери е казал , че и той е пакистанец и къде го пише?

24

Мунчо

преди 8 години

" На терористичните атентати и масовите убийства, ние ще отговорим с още по-голяма толерантност!"Н.В.Пр. Росен Плевнелиев-президент на Република България, след атентатите в Париж

23

1234

преди 8 години

Могерини ще плаче ли?Това са жени и деца! Мир над прахът им!

22

Анонимен

преди 8 години

Аре бе?! Сега ше има ли осветяване на различни забележителности по света в цвета на пакистанското знаме?!

21

их

преди 8 години

алооооо, световните агенции за пропаганда.. интересно как разбраха че е терорист камикадзе.. и въобще до кога ще ни набутвате тия глупави сценарии в тоз модерен свят на безжични комуникации?да почиват в мир жертвите на "глобализацията" ;-|

20

Виготура

преди 8 години

Аааа щом не е Западна Европа, или САЩ, тия хора не струват нищо, за тях няма жесуи, няма музикални шапки по телевизиите и няма специални репортажи от там. Това са "европейските ценности" - само моя живот струва нещо, а останалите да ***. Лицемери ска.пани. С това лицемерие ще настроите джихадистите още повече срещу себе си

19

Анонимен

преди 8 години

До ddПо Великден едва ли може да има атентат - това е празникът за възкресението на Исус, а Исус е велик пророк както за Християнството така и за Исляма.

18

Анонимен

преди 8 години

Очакваме реч на плевнята...ако атентатът беше в гиропа.

17

Анонимен

преди 8 години

До ddЧудя се в ЕС какво ще стане някъде по Великден?!?!?!------------------------Днес е Великден в ЕС

16

Анонимен

преди 8 години

Сега във фейсбук ще слагате ли пакистанското знаме или пак двоен стандарт?

15

dd

преди 8 години

Чудя се в ЕС какво ще стане някъде по Великден?!?!?!

14

лошо

преди 8 години

Жертвите са вече 65 а ранените над 250,повечето са жени и деца, касапница....