15

Анонимен

преди 8 години

Глупости. А са опонирали, а са останали гладни.

14

Анонимен

преди 8 години

""Най-острите ни опоненти са в РБ""...............Другарю Цветанов, ... и за децата е ясно, че виждате най-голяма опасност за собствената си политическа кариера в лицето на Радан Кънев, но не бива да се боите от конкуренция ... конкуренцията е в основата на всеки успех.Пък и досега никой не е успял да победи конкуренцията само със заклинания.

13

Кратун

преди 8 години

Така де, избори само когато Цецо разреши, нали сме демокрация, я!

12

Анонимен

преди 8 години

До АнонименГепаджийте не са приятрели с никого - те си копуват каквото им трябва за да е гепенето най-ефективно!

11

Анонимен

преди 8 години

Червения *** в старанието си да плюе ГЕРБ за всичко лъже като дърт циг.анин . Понеже ГЕРБ са приятели с ДПС , защо същото ДПС внася вот на недоверие в НС . Просто си приказвате както се казва на АНГРО .

10

Анонимен

преди 8 години

Естествено,Цвъки,че най-големите опоненти са в РБ.За съжаление Червената Кукувица и Лукавия червендалес мишок се опитват да си присвоят РБ. А приятелите ви ги знаем: Агент Гоце и Пикаещия във фонтаните от АБВ, Агент Сава и Свинчо на Мама от ДПС,Янета,Ревизори и всякакви подобни ***.

9

Vox populi

преди 8 години

Цветанов. Щом РБ са ви най големия опонент, значи са прави хората, защото вие сте приятели с всички партии вече, особено ДПС, прави им чест на РБ , дано имат повече хора в едно ново управление на дърцавата

8

Анонимен

преди 8 години

Тоя трябваше да е централен нападател на Локо Пловдив още от миналия сезон. Ще се радвам все пак ако някога стане.

7

Анонимен

преди 8 години

Гербаджиите са последните защитници на олигархията и мафията в бедната ни държава. В момента те заедно с ДПС,абв, БСП, приеха закона за НСО ,избраха старите управители на БНБ за да не се разкрие нищо за КТБ,раздават поръчки на фирми на олигархията,защитават Цацата. Мутрата лично обеща че няма да допусне в България да бъдат съдени корумпирани политици и мафиоти както става в Румъния. ГЕРБ В МОМЕНТА Е проклятие за България.

6

kom

преди 8 години

Ама Цецо е много антипатичен напоследък! Всъщност той защо още е на свобода?

5

Анонимен

преди 8 години

И най-простите и гадни опоненти пак са там.

4

А

преди 8 години

ВРЕМЕТО ВИ СВЬРШВА ---ИСКАМЕ РЕШЕНИЕ НА ПАРЛАМЕНТА ЗА ДАТАТА НА РЕФЕРЕНДУМА НА МАРЕШКИ---ТРИФОНОВ ОСТАВКА ОСТАВКА

3

ОООО...

преди 8 години

Г-НЕ,ГЕРБ НЕ СЕ УВЕЛИЧАВАТ НАПРОТИВ НАМАЛЯВАТ ДОКАТО СТЕ ВИЕ ЧОВЕКА КОЙТО ДВИЖИ ДЪРЖАВАТА ХОРАТА НЕ ВИ ХАРЕСВАТ И НЯМА ДА ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ - ДО СЕГА КОЙТО Е ГЛАСУВАЛ ЗА ГЕРБ ГЛАСУВА ЗАРАДИ БОРИСОВ А НЕ ЗАРАДИ ЦВЕТАНОВ НО ВЕЧЕ И БОРИСОВ НЕ ХАРЕСВАТ- АКО НЕ СТЕ ЕКСПЕРТ ПО МАНИПУЛИРАНЕ НА ИЗБОРИТЕ НЯМА ДА ИМАТЕ НИКОГА ТАКИВА РЕЗУЛТАТИ - ВЕДНЪЖ ПОНЕ БЪДЕТЕ ЧЕСТНИ И ДА ВИДИМ КОЙ КОЛКО ГЛАСА Е СЪБРАЛ

2

ФНТ

преди 8 години

На снимката: пример за полупроводник.

1

смЕх

преди 8 години

Тоя защо още не е в райе?