47

Анонимен

преди 8 години

До Да си знаятЯсно колко си запознат. ***.

46

Хм...!

преди 8 години

Обаче да не пропуснем оръжейния бизнес,Пентагона,,Централното разузнавателно управление,братя Кенеди...

45

Румен40

преди 8 години

Доналд Тръмп е много по-далновиден политик и стратег от Хилари Клинтън, Меркел и другите! Дано стане президент на САЩ и да успокои топката.

44

naleg

преди 8 години

Ще гласувам за Тръмп. Само той може да се споразумее с Русия !

43

Анонимен

преди 8 години

Тръмп - президент!

42

Аспарух

преди 8 години

Не просто Меркел изпълнява заповеидите на Сорос.

41

Анонимен

преди 8 години

Оръжейните концерни и еврейското лоби ще подкрепят демократката , за да продължат да замайват с популизъм и лъжи главите на обикновените хора, да продължават политиката на агресия по света.Спомнете си кой създаде Косово, когато бомбардираха Белград и маса хора бяха избити, а за обеднения уран на крачка от нас сеща ли се някой?

40

анонимен

преди 8 години

защо никой не говори кои интереси защитават краварите в сирия какво точно искатда постигнат там и какво им пречи асад като е ам възпитаник защо разполагат непрекъснатовоенни бази в европа около русия защо насила тикат евр народи към конфликт с русияаз не желая конфликт с русия и не желая ам бази на територията на българияза мен опастността идва единствено от нато и турция

39

Анонимен

преди 8 години

Абсолютно прав....успех Тръмп......

38

тя

преди 8 години

Тя не е наивна - тя е част от заговор!

37

АТАКИСТ

преди 8 години

Тръмп + Путин = световен мир/ без исмямски държави и простотии

36

Анонимен

преди 8 години

До Ангел до Яcтpeб3aпъртък, на "мюсюлманче-талибанче" като мене ще му обясняваш х'амр'ика и политиката и едва след като напуснеш селото си и износиш една каруца тсарвули по пътищата на Х'амрика! Тогава може би ще знаеш около една стотна от това, което това "мюсюлманче-талибанче" знае за Х'амрика, и Донат'а ти!Айде сега си набий още няколко шамара по кухата си лейка!

35

Анонимен

преди 8 години

До Ангел от ЯcтpeбАйде бе, не рукай момко! :-))3aпъртък, в х'американско ел президентът е безгласна буква в политиката на империята. Няма значение какво ти грухти сега Донатът с прическа на мокър оранжев котарак, или подмладената вещица - агендата му е приготвена мноооооооого отпреди! Може да прави само това, което му се позволи и само толкова, колкото му се позволи!Айде сега върви си набий някой и друг шамар, за да спестиш труда на други хора да те пляскат!ПС - Да ви *** и цензурата!!!

34

Анонимен

преди 8 години

Този *** още него ли избраха та да се свършва вече тоя ромски шум!

33

Анонимен

преди 8 години

До Ангел от ЯстребАйде бе, не рукай момко! :-))3aпъртък, в х'американско ел президентът е безгласна буква в политиката на империята. Няма значение какво ти грухти сега Донатът с прическа на мокър оранжев котарак, или подмладената вещица - агендата му е приготвена мноооооооого отпреди! Може да прави само това, което му се позволи и само толкова, колкото му се позволи! Айде сега върви си набий някой и друг шамар, за да спестиш труда на други хора да те пляскат!

32

Анонимен

преди 8 години

Много наивни коментари чета. Не разбрахте ли, че за щатите има само една държава на света и тя трябва да е световен лидер, а другите са в процес на сриване или се работи по въпроса?! По скоро ще си назначат Клинтовица, както назначиха и едни други за президент. Изборите в щатите са абсолютен фарс, въпросът е коя корпорация ще си плати масрафа за следващите години.

31

Анонимен

преди 8 години

СИРИЙСКАТА АРМИЯ НА БАШАР АСАД С ПОМОЩТА НА РУСКИТЕ ВКС ОСВОБОДИХА НАПЪЛНО ОКУПИРАНИЯ ДЪЛГО ОТ ИДИЛ ГРАД ПАЛМИРА,КАТО СА ИЗБИТИ И ПЛЕНЕНИ МНОГО ДЖИХАДИСТИ СРЕД КОИТО И ИНСТРУКТОРИ ОТ САУ.АРАБИЯ

30

Ангел до Ястеб

преди 8 години

Хаха еи Мюсли копай си Дупка и се крий че Доналд Тръмп ще стане президент и това ще ви е началото на края ;) :)

29

Вие познайте кой

преди 8 години

Следващия президент на уса ще е републиканец... Помтете това...

28

Анонимен

преди 8 години

този тип е нашият човек