43

Дочоолу

преди 8 години

На гръцката граница пак щели да зреят дренките.

42

Ханко от с Осеня

преди 8 години

Той бат Бойко е против играждане на граница с европейска страна, ама него никой не го пита, защото суверенът сме ние, а не той. Освен това граници винаги е имало и ще има за престъпниците и терористите. Нормалните хора минават през официалните места.

41

Анонимен

преди 8 години

След победата на руската империя на злото с китайската ли ще се заемете??След победата и над китайската,каква и коя нова империя на злото ще борим,а??Или ще чакаме такъв живот,че само си викам дано?!?!?!Да,ама тези,които се борят-има за какво!!!За 50 цента литър бензин при 65 ТРИЛИОНА общ външен дълг!!!Вие за какво се борите с вашите коментари или си заработваме от редакцията и "Козяк" паричките на коментар??Пращате население на изток и на запад да емигрира,а тук давате бази без пари!!!

40

до 61

преди 8 години

Ако един ден стане нещо такова Цялата Зона ще бъде изравнена с Земята с всичко живо в тея и то за много кратко време Дано това никога да не се случва

39

глас народен

преди 8 години

Ще съм безкрайно радостен ако един ден точно от Безмер излетят самолети, които ще помогнат за унищожението на руската империя на злото!

38

Катерина Стоева

преди 8 години

Винаги русофилите са били национални предатели!Да си русофил значи да си българофоб!Да си българофил значи да си русофоб!Всеки, който издига в култ една враждебна нам държава, не е българин!

37

США

преди 8 години

БЕЗМЕР Е ВЕЧЕ НА КАРТАТА ЗА УНИЩОЖЕНИЕ ПОНЯЛИ КРАВАРИ.

36

Анонимен

преди 8 години

Говори неолиберизма,молим стадото да свиква с бомбите които поставяме по гари и летища в цяла Европа,молим стадото да ни извини за диваците със които ще го омешим но така по лесно ще изгубите чувство за националност и лесно ще преживеете лисабонския договор във който се отказвате от национален суверинитет

35

Мнение

преди 8 години

Дърветата са високи и клоните здрави. Въже има за всички.

34

Анонимен

преди 8 години

краят на диктатора идва

33

!!!

преди 8 години

"Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския."ЗАХАРИ СТОЯНОВ

32

Анонимен

преди 8 години

Взех руско гражданство защото не искам да умра във Франция като ***-Жерар Депардийо

31

смерть россии

преди 8 години

ДО 48 - Мен ме е освободила Царска Русия, тази която болшевиките съсипаха, същите тези които съсипаха и Царска България и ни поробиха 50 години. Виждаме какви са резултатите от комунистическото робство и руското влияние. Има ли 1 държава, която е била с Русия и да не е била съсипана? Европа я е имало и ще я има много след Русия, като не ти харесва тук марш в матушката ти, нещастнико, марш в Путиновия рай от който всяка година бягат хиляди руснаци. Ще си единственият случай на емигрирал в Россия!

30

Анонимен

преди 8 години

База арена армеец,познайте колко тона кокаин ще миават от там с гриф строго секретно

29

смерть россии

преди 8 години

Приемете фактите, педеруски ***, българофоби, безродни путинофили и всякаква друга подобна ***. Вече сме от правилната страна, страната на най-богатите, развити и цивилизовани държави. Матушката ви Россия сама реши да се самоубие като се обяви против целия цивилизован свят, като реши да заграбва територии и да поробва държави. За щастие мечката е гладна и е хваната за врата, скоро ще фалира като СССР а вие ще ходите на казаните да търсите храна, понеже няма кой да ви плаща да цъкате минуси!

28

Анонимен

преди 8 години

Неблагодарни русофилски ***. Това вас няма как да ви радва, понеже обръчът около матушката ви все повече се стеснява. Но нас нормалните българи ни радва, защото НАТО ни изградиха безплатно ултра-модерно летище.

27

Анонимен

преди 8 години

Премиера - очаквайте още изненади , такса въздух 90 лева на месец

26

Анонимен

преди 8 години

Пазете самолетите,Бойко дане задигне някои.

25

ODESSA

преди 8 години

***. До леговището на мечката открива американска база. Ти си предател пожарникар. Бай Тошо поне знаеше със кого да се целува. Вечно изненадан ще е народът.

24

абдал салам

преди 8 години

Къде е това Безмер ,че трябва да оставя един пакет в един самолет,пък се загубих по пътищата.