19

Анонимен

преди 8 години

До стига!МНОГО хора гледат неподвижен човек на легло в къщи. МАЛКО от тях са работили до 40 г и взимат максималната пенсия с която горките не могат да наемат гледачка.МНОГО от тях,докато гледат болния човек ходят на работа за 500 лв или взимат пенсия от 200 лв.

18

стига!

преди 8 години

Който и да е, ще бъде зле с НЕПОДВИЖЕН човек в къщи.Писнало му е да мие дупета, да чисти..А сигурно няма пари за гледачка , а той да излиза..И не е виновен Борисов, Костов, Бъчварова и т.н...Човекът е работил като милиционер и си спомня тогавашните години, а сега му е черен живота..А дали дъщерята е работела?Като не стигат парите, лежащоболен в къщи.. и на дъщерята животът е тежък.Не съдете и не осъждайте! Да пази Господ да не се залежи неподвижен човек..Горко' за него и ОКОЛНИТЕ...

17

Анонимен

преди 8 години

"По-рано през деня, мъжът е стрелял по дъщеря си, но не я е уличил."Браво! Добра стрелкова подготовка получават българските полицаи!

16

Анонимен

преди 8 години

иван костов е виновен

15

Анонимен

преди 8 години

До тулупиТочно така.За да няма такива инциденти,предлагам военни и полицаи да се пенсионират след 1 месец работа.При пенсиониране да взимат 200 брутни заплати. Да започват с 10 000 лева пенсия ,която всеки месец да се удвоява. Не е много,но все пак е добро начало.Така ще се избегнат такива инциденти.

14

Анонимен

преди 8 години

Стига пишете глупости. Ситуацията е трагична. Всеки има тежки моменти в живота, този човек явно доста повече покрай неподвижната си жена. Това, че е бивш полицай не е от значение за психиката, те дори са виждали много гадории и са претръпнали. Всеки може да откачи за момент, после псува, удря нещо и му поминава. Тук покрай пистолета нещата вече са излезли извън контрол...

13

Анонимен

преди 8 години

До всички които плюят по човека и не знаят какво е най-близкия ти да гасне бавно и ти да си безсилен да помогнеш да се молят да не ги стигне същото явно си нямат представа каква мъка е .

12

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

От "хубав" живот е превъртял човека !Жена му прикована на легло ... Парите не стигат. Той с разклатено здраве ... Въобще мила родна евроатлантическа картинка !И не ми давайте отново за пример Запада !Ние никога няма да бъдем като Запада !Те ограбват целия свят, а ние сме от страната на ограбваните.А ,още по-лошото е, че вече сме и от страната на изчезващите ...

11

Бивш комунист

преди 8 години

Бивш Полицай,и бивша к.*** няма! До живот са! В бг полюцайките са Престъпнички и изнудвачи! Мафията на Рмв и политическите хрантутници в съДранието трябва да се спре! Полюцията на Рмв и к.*** и да Спре!

10

Анонимен

преди 8 години

Горките хора. Трябва да им се помогне да дойдат в равновесие. Бг-то общество не е зло, насила обаче го тикат към озлобяване, подивяване, унищожаване. Да спи зло под камък!

9

Анонимен

преди 8 години

На тези психари, е крайно време да им се изземва оръжието при пенсия на младини. Защото то цял живот лежане, драпане по макарите, далавери, рушвети и накрая след като се пенсионира младо, стресирано и загубено, и след като разбере че не е фактор а само са го използвали,рано или късно откача.

8

Жена

преди 8 години

11, всеки, които е имал досег или е живял с неподвижен човек знае, че това не е леко изпитание и не е за всеки. Можеш буквално да психясаш!!!

7

тулупи

преди 8 години

А сега да види що земат по 28 заплати при пенсиониране на 44 години безстрашните ни герои!Най-добрите и многочислени...

6

Жена

преди 8 години

5, а с оглед на статията жив труп е жена му на този изперкалия. Разбирах го и съчувствам на дъщеря им.

5

Жена

преди 8 години

5, да ти се връща.

4

Анонимен

преди 8 години

То и Боко се е барикадирал в министерски съвет ама няма кой да го изведе от там.......

3

МВР

преди 8 години

Защо не сложат един снайперист , да го гръмне в десетката и да си лягаме да спим ?

2

Жена

преди 8 години

Тук ще има труп.....

1

Анонимен

преди 8 години

Нали не беше въоръжен бе клефуци!?