38

тТт

преди 8 години

От какво да сме доволни - 30 към 4 удари към вратата в полза на Португалия...Коментарите са просто излишни.

37

ФЕН

преди 8 години

ОПЪЛЧЕНЦИТЕ НА ШИПКА СЛАБ ТРЕНЬОР СЛАБИ ИГРАЧИ ЕДИНСТВЕН КЛАСЕН Е ВЛАДО СТОЯНОВ

36

mdaa

преди 8 години

Най-якото беше, че Владо Стоянов спаси втора дузпа на Роналдо, а като сложим и втората на Реал в София, която почти улови, можем да ги закръглим на 2 и половина. А заостаналото от мача.....който заложил на твърда двойка - честито. Останали можем да се посмеем....

35

изключителен спец

преди 8 години

Да повторят и потретят и тогава може някой и да се излъже да повярва че можем. Случайността е много лош съветник. Когато тез момчета покажат постоянство, не само ше повярваме но и стадионите ще са препълнени. А така само един хубав мач и години тъмнина след това, не мерси.

34

gost

преди 8 години

ако контролите ги смятат за победи да ама да видим квалификациите има напредък но трябваа още желание и хъз за игра

33

доктора

преди 8 години

Нищо ново.....Старата песен на нов глас......

32

Анонимен

преди 8 години

Луд късмет, Марселиньо и Стоянов.Ако португалците играеха на 100% и им трябваше задължителна победа, резултатът щеше да е 10:1.Добре, че беше Владо да се фърля, се едно му зависи живота от топката и че беше Марселиньо. Който и друг да беше, българин, де, НЯМАШЕ да се възползва от изненадващото положение, което се отвори за оня гол. Щеше да е по-изненадан и от португалските защитници.С макетата - сигурно 1:0 за тях. Ако беше истински мач - 5:0.Просто сме ***. Стига сте се радвали.

31

Анонимен

преди 8 години

Във вторник ще играят националните гарнитури на България и Македония...........и срещу кого...........

30

Анонимен

преди 8 години

браво на вратарчето! голям мач направи

29

Анализатор

преди 8 години

Когато вратарят в един мач е основен герой на отбора - това е сигурен индикатор че останалата част от отбора е ....гола вода.

28

se

преди 8 години

Нека не се заблуждаваме а и спортната журналистика да е кара по спокойно.Толкова сме зле ,че ще се види на квалификациите.А след като новите ,,българи" ще се привикват в националния то комедията е с трагичен край.

27

фен

преди 8 години

Абсолютно случайна победа!!!!Много са слаби !!

26

Анонимен

преди 8 години

И к'ва файда,че сме били в контрола...Нали в официални мачове Перуката нарежда да пази малкия Перукан,така че се пригответе пак да гледаме резили в квалификациите!

25

4уденко

преди 8 години

1) КАКЪВ ЩЕШЕ ДА БЪДЕ РЕЗУЛТАТА АКО НА ВРАТАТА БЕШЕ ВЕЛИКИЯТ ЧАЛГАР ? ? ? # 2) АКО СВОЕВРЕМЕННО БЕШЕ ИЗХВЪРЛЕН ТАТЮВ НИКИ СЕГА НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР ЩЕШЕ ДА СЕ Е КЛАСИРАЛ ЗА EURO-16 . . .

24

Бай ви Ганя

преди 8 години

Победата ме зарадва, както ме зарадва и усмивката на Владо Стоянов

23

Нагъл

преди 8 години

Ей... това сме ние. Тези така наречени "лъвове" направиха една победа в последните 10 години и се н.асрах ме. Кой знае какво. Това ще им бъде и за последно в близките няколко години.Я се спрете малко стига хвалби. Не гледате ли че освен за кючеци, барове и манекенки за нищо не стават. По спокойно !!!

22

Анонимен

преди 8 години

А бе, Вие нормални ли сте? с такава игра..дори и едно равенство не можем да имаме в официален мач.

21

Анонимен

преди 8 години

Като върнат на вратата всичко ще си дойде на местата!

20

Анонимен

преди 8 години

Щом вратарят ни е герой в мача и разчитаме само на късмета....далече няма да стигнем.Много труд трябва и себераздаване...

19

Анонимен

преди 8 години

Това беше контрола. Нашите играеха все едно са на финал на световното,бавене на време и др. Като отбележим и факта че не излязоха от нашето наказателно, смея да мисля че във вторник ще ни разгромят комшиите. Бъдете реалисти, а не оптимисти.