14

Анонимен

преди 8 години

Сапунен мехур.Сагата ще се пръсне с гръм и трясък като несериозна.Истината е че наследниците като безотговорни се прецакаха с гледачката.Опитна залатотърсачка тя е опкла работата си и тримата тарикати не ангажирали се да гледат болния си не дееспособен родител са до тук.Една игла няма да получат.Да знаеш че ще наследиш милиони и да сложиш външен човек до него за постоянно да го гледае не е глупаво а безотговорно и тъпо.Тя тъпотията не ходи по гората аа по хората

13

лицемерни медии

преди 8 години

На тези хора и имена и снимки показват и ги дъвчат всички медии,а обратните баничари скрити.Нито снимки,нито имена,даже и инициали няма.Нито съседи разпитват,нито адреса на баничарницата съобщават.Чвно антибългарския "хелзински" комитет ги пази внимателно.

12

65

преди 8 години

Според мен тук има нещо много гнило.По скоро мисля ,че няма мокра поръчка,а някакъв вид документна измама.И май не са се договорили за % от милионите с Иванка и са я издали.Много коментари в медиите,но накрая ще се заглуши и този случай.Има ръка тук свише.Сутринта гледах коментара на един от поръчаните-както си седял на терасата и видял бусове и качулки.Много спокоен нещо беше.

11

ККК

преди 8 години

Тук има нещо дето не е както го представят медиите ... очаквам обрат скоро

10

Анонимен

преди 8 години

За всичките пари на света не бих убил човек, камоли кръвни роднини .

9

Анонимен

преди 8 години

Типична българска селяндурска история. Ясно е че никой никога никакви пари няма да види. Има една поговорка и тя също е типично българска: Каквото чудо ще видиш от роднини, от чужди няма да го видиш. Прости селяци. Стойте си в провинцията и не занимавайте държавата с глупостите си.

8

Анонимен

преди 8 години

Не няма има една орда дето и за 5 лева ще убият някой пенсионер в къщата му докато спи отде ще има.

7

Анонимен

преди 8 години

В такъв случай търсете някой чужденец може да са наели някой, сирийски умерен бунтовник който ще се взриви на подходящото място като предварително ще изпрати парите в подходяща швейцарска сметка а от там парите ще идат за финансиране на ИДИЛ. Действайте !

6

Анонимен

преди 8 години

В България няма кой да извърши такова убийство...Има 300 партии които за много по-малко кинти затриха 3 000 000 българи.

5

Анонимен

преди 8 години

АЛЧНОСТТА е най-пагубният човешки порок. А ако се замислите - може би и най-толерираният.

4

Анонимен

преди 8 години

Отгледах сестра си, а тя поръча да ме убият. Лошо възпитание e дал на сестрата, не е трябвало алчността да се превъзнася над всичко. Но така е при капитализма - homo homini lupum est!

3

Анонимен

преди 8 години

Не бих убил нито един човек, камоли роднина за каквито и пари да ми предлагат. И 100 милиарда да ми предлагат после нали ще трябва да ходя на психиатър и ще се побъркам. Ще бъда един побъркан с пари. Голям праз. Аман от алчност и цинизъм.

2

анонимен

преди 8 години

Тези май всички лъжат

1

Анонимен

преди 8 години

истината е че почти всеки ще се замисли за тези пари