33

аз Човекът

преди 8 години

всъщност папата осквернява името Господне, защото унижава цялата католическа църква с тези свои нововъведения - не мога да приема факта, че изми краката и ги целуна на тези същества! просто не мога! това е срам и позор, ако бях католик, щях да напусна тази еретическа църква! Християнството освен смирение проповядва и морал и достоинство! Христот не е мил кракат ана езичниците нито на садукеите! Срам!

32

Анонимен

преди 8 години

До ХА-ХА-ХА !Не, той не е промит мозък, той е там да промива нашите мозъци. Ако мине. *** ние сме лош мат'рял и ни се варим, ни се печем.

31

dip BG

преди 8 години

Господ е силата у всяко едно живо същество, един и е навсякъде и не пречи на никой, ама църквите , джамиите и боговете им - трепат маса народ

30

Анонимен

преди 8 години

След всичките медийни пиари и хвалби които се изляха по негов адрес, а той бил най-обикновен мияч на крака....Опазил ни Бог от такива фалшиви люде!

29

Анонимен

преди 8 години

Вижте, Папата не е европеец и го боли фара за Европа. Не сме католици и не ни занимавайте с глупости. Яли сме го мохамедовия до втръсване, сега да го яде който ще, ние не.

28

Анонимен

преди 8 години

На кой Господ оскверяват името, не разбрахна Аллах, на Исус, на Кришна, на Йехова, на Буда, на Перун, на Тангра, на Амон Ра или на Шива?то Господи с лопата да ги ринеш

27

Анонимен

преди 8 години

Папа Франциск: Терористите "оскверняват Божието име"Тоя дори не знае божието име, че да твърди, че някой го осквернява.

26

Анонимен

преди 8 години

Не зная от къде ви е статията и защо не пишете, че папата изми краката на бежанец в ритуалите си в четвърък, когато мие краката на кардиналите си и призова да идват повече бежанци....а всички знаем кои идват, като бежанци.

25

Анонимен

преди 8 години

Папа Франциск: Терористите "оскверняват Божието име"---------------------------На кой Господ по-точно името оскверняват?на твоя или на техния?Щото техния Аллах е казал да се тепат неверниците и хич не му дреме твоя кво казалЯ вземете се уточнете накрая с тия Господи, кой кво казал и кой по-голям го вади

24

Анонимен

преди 8 години

Щом е за пари и реклама, не само краката ами и между краката ще ги целуваза това шоу банка Ватикана гушна няколко милиончета от телевизионни права, които влизат в джобчето на Папата

23

Тюлена Бобо

преди 8 години

Затова ли им целуваше краката?

22

Анонимен

преди 8 години

Папата щом толкова е загрижен за страданията на мигрантите, да не им мие краката, а да ги пусне в папския дворец, да им подари папамобила и папското злато, а той да се изнесе на палаткаТогава ще му повярвам, че е загриженА сега звучи смешно, папата тъне в разкош и злато, а бил загрижен за бедните

21

Анонимен

преди 8 години

Папата е лицемерУж се грижел за бедните и онеправданите, а живее в дворец, ходи с папамобил за милиони, има папска банка с милиарди, охрана, прислуга, шофьори, харчи милиони на ден да си прави реклама как умил краката на някой сиА тези пари милиони можеше да ги даде да нахрани бедните, както Исус е правилИсус е ходил на магаре и имал само една ризаа папата има дворци от злато и нищо не дава

20

аз

преди 8 години

Който в каквото вярва това осквернява, а Бог остава неопетнен.

19

Анонимен

преди 8 години

До ДжонПрочети Obama and the PopeBy Gary H. Kah и ще научиш и други работи. Не че не знаеш много от тях.

18

Джон

преди 8 години

Ето, стоя пред вратата и хлопам: ако някой чуе гласа Ми и отвори вратата, ще вляза при него и ще вечерям с него, и той с Мене.На оногова, който побеждава, ще дам да седне с Мене на Моя престол, както и Аз победих и седнах с Отца Си на Неговия престол.Който има ухо, нека чуе, що Духът говори на църквите."

17

Джон

преди 8 години

Така, понеже си хладък, и нито горещ, нито студен, ще те изблювам из устата Си.Защото казваш: богат съм, разбогатях и от нищо не се нуждая, а не знаеш, че ти си злочест и клет, сиромах, сляп и гол, -съветвам те да си купиш от Мене злато, през огън пречистено, за да се обогатиш; и бяло облекло, за да се облечеш, и да се не виждат срамотите на твоята голота, и с очна мас намажи очите си, за да виждаш.Които Аз обичам, тях изобличавам и наказвам. И тъй, бъди ревностен и се покай.

16

Джон

преди 8 години

Да правиш компромиси със Словото Божие в името на толерантността, единението и т.н. предлози означава да си хладък, нито студен, нито горещ. Нека видим Господа Иисуса Христа какво казва за такава църква. Откровение 3:14-22 "И на ангела на лаодикийската църква напиши: тъй казва Амин, верният и истински свидетел, началото на Божието създание: зная твоите дела: ти не си ни студен, ни горещ; о, дано да беше студен или горещ!

15

Джон

преди 8 години

Защото папата се стреми към създаването на световна религия сбор от всички религии начело на която да застане антихриста който да се определи за бог. Това е така нареченото икуменичество. Затова и папата върши езически ритуали с африкански диваци, прегръща се с православни патриарси, приема ислямисти да "братя" и т.н. това е свързано с религията в "новия световен ред" на дявола. А фундаментализма за който говори какво е? Отказ от правене на компромиси с написаното в Словото Божие!

14

Джон

преди 8 години

Папата опорочава и изопачава истината. Нека разгледаме думите и делата му. Първо мие и целува краката на диваците. В Светите Писания Господа Иисуса Христа омива краката на учениците за да покаже как трябва да се държат един с друг, по-големия да се грижи за по-малкия. Това не е предназначено за други хора а само за християнско събрание и то не включва целуване на крака. После, какво общо има Кръста Христов с исляма? Нищо! Тогава защо папата казва, че го вижда като "фундаментализъм"?