24

dip BG

преди 8 години

Я му сложете един хипер мощен електрически вибратор с жици у задния двор и гледайте само как никога няма да се спре за да мълчи :)

23

Анонимен

преди 8 години

Пратете му един милиционер и ще си признае че и Под игото е написал

22

bobi

преди 8 години

покажете снимката на Главния комисар на БРЮКСЕЛ или има нещо неудобно ,да не би да е гей!ха ха изненада

21

Д

преди 8 години

Хората казват:--СТАРО ВИНО..--СТАРА ПУШКА ..-- И СТАР ПРИЯТЕЛ....ВИНАГИ СА НАЙ-ДОБРИ...!!!СЪЩОТО Е И СЪС "СТАРИТЕ МЕТОДИ".... НА РАЗПИТ!!!...И В ГУАНТАНАМО Е ТАКА-------ТРАДИЦИЯ ОТ ВЕКОВЕ ,БАКЕ.....ХА,ХА,ХААААААААААА

20

G

преди 8 години

Ако не говори, значи методите са грешни. Оня папа докато мие краката, да му остане и малко време за да сподели някоя книжка от тъмните векове и методите на инквизицията с братята католици от Белгия. Да видим дали средновековните методи ще се окажат по-надеждни.

19

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

ТИЯ , КОИТО НЕ СЕ "САМОВЗРИВЯВАТ"------НЕ СЕ И "САМООБЕСВАТ".....ха,ха,хаааааааа!

18

анонимен

преди 8 години

СЛЕД 2--3 ДЕНА ЩЕ Е САМООБЕСЕН ТАКА 4Е НЕМА ДА СЕ СТИГНЕ ДО СЬД---ТОЙ 4АКА СИГНАЛ

17

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

Открили некаква мумия в Египет.Маса професори се пробвали да установат от кога и на кого е тя.Почнали да викат накрая и от Спец-службите.Никой --ни ЦРУ, ни отМИ-6, ни от ЧК , успели да установят на кой е мумията.Накрая извикали нашите от ДС.Дошли неколко Кирета с пагони ,разбутали тълпата от журналисти и влезли в пирамидата .Не излизали цели 3-седмици ...накрая мръсни брадясали и уморени излезли!--Кой е ?--питали ги журналистите .--А,..нема проблеми ,бе ...Призна си човека ---РАМЗЕС 5-ти..

16

Евро*ейски разпит

преди 8 години

Айде бе човек , кажи каквото знаеш ...моля те ...виж вече си арестуван, кажи си каквото знаеш моля те !

15

Анонимен

преди 8 години

И какво като им кажекаже.Да не би да се размърдат нещо.Пак ще чакат тер. акт.После ще повикаме малко: " аз съм Белгия" и толкова.Толкова го разпитват, че на човека му се доспало от скека

14

Анонимен

преди 8 години

Ами да го осъждат вече за тия атентати - на 230 пъти по 25 години,както в САЩ .Ама не.Тия сега ще го пуснат

13

Даниел

преди 8 години

Срещу 10 000 евро ще дойда да го измъчвам и всичко ще каже....

12

Shark

преди 8 години

Мълчал! Зависи как го питат! Ако го разпитват разни меки китки с толерантни методи естествено че ще мълчи. Сигурно и кафенце му поднасят.

11

Анонимен

преди 8 години

ТАКА ЛИ СЕ РАЗПИТВА ТЕРОРИСТ БЕ ТРИПОЛОВИТЕ? СЛЕД НЯКОЙ ДЕН КАТО ВИ ГРЪМНАТ ПАК ТОГАВА ЩЕ СЕ НАУЧИТЕ КАК СЕ РАЗПИТВА! А СЕГА В КЛИИКАТА МУ ПРИНЕСЕТЕ ТЕЛЕВИЗОРЧЕ ХЛАДИЛНИЧЕ БИРИЧКА И ЕДНО МОМЕ ДА ГО ГАЛИ ПО ***! ДА ВИ *** У ТРИПОЛОВИТЕ СЕГМЕНТИ!

10

Анонимен

преди 8 години

Всеки потенциален атентатор,става след време истински бомбаджия.При такива случаи "командироване" до родина му или на родителите му извън Европа.

9

Анонимен

преди 8 години

Да се привика веднага папата и да му целува краката на Абдеслам,така ще омекне и ще си каже всичко....!!!

8

Членска карта №7

преди 8 години

До Шаран БГТези умни хора, са по-умни отколкото ги мислиш! С подобни прозрения подгряват матряла за президентските избори! Фантома, като ти каже добър ден, не е лошо да се огледаш къде стои Слънцето!

7

Анонимен

преди 8 години

Е, ми кво да каже човека? Българи юнаци.

6

Шаран БГ

преди 8 години

Умни хора казват- това са "друг биологичин вид" създания ! Политиците " не вдяват" и не искат да правят това, което иска живота и логиката !Те вършат каквото им казва Големия брат! А как иначе ще се настрои цяла Европа против ислямския свят, как иначе ще имат основание политиците ни, да засилват войска тук и там, за да измират млади хора за чужди интереси? И Кристалина --гадно: " Младите хора искат да унищожат Европа" !?Гордостта и алчността ще унищожат този свят !!

5

Анонимен

преди 8 години

Горкичкия.. сигурно го завиват през нощта, да не му е студено, и му почистват обувките сутрин.. все пак не искаме да му нарушаваме човешките права, нали?