180

Цветанка

преди 8 години

Една рядка васална и предателска личност,нямаща нищо общо с уменията на голямата дипломация.....

179

МИШО

преди 8 години

ПРОДАЖНИЦИТЕ НА НАРОДИТЕ СИ ,СЕ НАГРАЖДАВАТ И ЦЕЛУВАТ ЕДНИ НА ДРУГИ.ЩЕ МУ ГО НАКРИВЯТ НА ПУТИН ,ЧЕ НЕ ПРИЗНАВАЛИ РЕФЕРЕНДУМА ЗА КРИМ.ВИДЯХ ,ЧЕ СИ ГО ПРЕМЕСТИ ОТ ЕДИНИЯ КРАЧОЛ , В ДРУГИЯ. СМЕШНИЦИ -МЪЧАТ СЕ ДА СЕ ОПРИЛИЧАВАТ С ЕДИН ПРЕДАТЕЛ ОТ ДВАДЕСЕТИЯ ВЕК ,АМА ОНЯ НЯМА СТИГАНЕ-ПРЕДАДЕ ЦЕЛИЯ СВЯТ НА АМЕРИКАНЦИТЕ.

178

матрос

преди 8 години

Лошо, много лошо, подписахме си смъртния акт.

177

Анонимен

преди 8 години

Плевнелиев обяви Яиценюк за мъжкар на годината.

176

Марешки Президент

преди 8 години

Еми да си го взимат Украинците.Ние Българите не сме видели кой знае колко добро от него!

175

Анонимен

преди 8 години

До Палачинков "Абе верно ли че Василев умрел?Знае ли някой?" ХА ако е верно че Василев-са е гушнал букета - днес е ще да е хубав слънчев ден :)

174

анонимен

преди 8 години

гадни укРаинци сътрудници на гестапо през 2 св война аз бих отказала подобнонещо

173

Анонимен

преди 8 години

Смехотворна държава, обявява за личност един клоун - цирка е пълен /евроатлантически/

172

ПРОТОКОЛНО

преди 8 години

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ! ТИЯ СА ИЗПЕРКАЛИ ТОТАЛНО!

171

Анонимен

преди 8 години

262- а ДАЛИ ПРЕЗИДЕНТЪТ НЕ СЕ СРАМУВА ОТ ТАКЪВ КАТО ТЕБЕ, НАПЪЛНО НЕГРАМОТЕН!?

170

ПАЗАРДЖИК

преди 8 години

АЗ СЪМ ВЪВ МОСКВА И Е ЗА СМЯХ ПРЕД НАРОДА СИЖИВЕЯ И РАБОТЯ.СЪДРУДНИЦИТЕ МИ ЩЕ МИ СЕ СМЕЯТ ЧЕ ИМАМЕ ТАКЪВ ПРЕЗИДЕН ЩЕ МИ ТРЯБВА ДА ИМ ПОКАЖА КОМЕНТАРИТЕ НА НАРОДА НИ КАК СЕ ПОДИГРАВАТ С ПРЕЗИДЕНТА СИ.

169

ПАЗАРДЖИК

преди 8 години

ОЛЕ ЛЕ ОЛЕ ЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ УКРАЙНА НЕ Е ДРУГА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА ИМЕНО УКРАЙНА ТЕЗ УБИИЦИ.КОИТО ХИВИ ЗАПАЛИХА ХОРАТА В ОДЕСА ИМАШЕ ЕДНО МОМЧЕ НА 12 Г И ХЕНА БРЕМЕНА МЕЖДУ ЗАПАЛЕНИТЕ ХОРА.ЕВРОПА ГИ РАЗБРА НАШИЯТ БАЙ *** НЕ МОЖА ДА РАЗБЕРЕ ЧЕ СА УБИИЦИ ТЕЗИ ФАЩИСТИ.БЪРЗАЙ ДА СИ ПОЛУЧИШ НАГРАДАТА ДНЕС Е 26.03.2016 Г ГОЛЯМ СМЯХ ЗА ЕВРОПА И ПОЗОР

168

Анонимен

преди 8 години

Мале голям смях пада,Украйна тази фашистка диктатура го обявила за личност! голямо признание!

167

Анонимен

преди 8 години

До 241СЛАВА НА УКРАЙНАДраги Украинци,Много сме щастливи от високото отличие.Като жест към вас, ние българите съобщаваме, че сме готови да ви предоставимг-н Плевнелиев за следващите 50 години.Вземете го и вижте как ще си паснат с един друг титан на демокрацията, койтоживее и работи при вас - Саакашвили Вратовръзкоядишвили.

166

Оушън Нюз

преди 8 години

Росен Плевнелиев е номиниран за най-висшата военна награда на Папуа Нова Гвинея - брилянтов банан и копие със златни палмови листи и платинени листа от захарна тръстика. Росен е номиниран като главнокомандващ със препоръки от Канадската неправителствена организация за подкрепа на хомосексуализма в Нова Гвинея. Президента на Папуа Нова Гвинея е издал указ да бъде изпратен единствения самолет на Гвинея за да докара Плевнелиев на празничната церемония по връчване на наградата.

165

Анонимен

преди 8 години

До До славянинТова у нужника ли го измъти за православието? Византийците католици ли са? Ба хти тъ паците др ищат тука!

164

Затворко

преди 8 години

До АнонименСъвсем вярно е че глупостта не ходи по горите, а при такива като теб. Когато някой започва да малтретира етнически руснаци, то майката родина е длъжна да им окаже помощ, а факта че руснаците са войници го доказаха на урките и ако Путин не ги спира до сега да се избесили по Киев водачите на Хунтата.

163

До славянин

преди 8 години

Нека не се заблуждаваме, православието от около три века е не нещо друго, а основна идеологическа доктрина на руския империализъм и средство за промиване на мозъци и вербуване на агенти за влияние. Наградите за принос в единството на православните народи са именно това - плащане на агентурата и наемането на нова агентура. Под единство на православието в Русия разбират единство в подчинението към руската църква, която пък е подчинена на Путин и КГБ. Православието в наши дни е част от хибридната война на Русия срещу България

162

?

преди 8 години

Бях изтрит след като казах историческия факт че повече украинците са дали жертви във войната с турците за руския мерак за контрол над проливите което наричат някой "освобождение" след 5 века, пак ли ще ме изтриите?

161

Ха,ха,хаааааа..241

преди 8 години

До славянинЕВАЛЛА!!!ГОВОРИШ АБСОЛЮТНИ ИСТИНИ -----КАТО , ДЕЛФИЙСКИЯ ОРАКУЛ!!ЯВНО , ЧЕТЕШ ДОСТА....!!!!!!!!