14

Анонимен

преди 8 години

Споко, фирми като Даймлер имат вече решение за тези проблеми. Ще го видите след 2-3 години на пазара.

13

до 12

преди 8 години

Забавен си. Ти карал ли си Кашкай? А каруца карал ли си. Едно и също е. А Голф карал ли си? Като ги караш и двете тогава се изказвай.

12

бравус до 1

преди 8 години

твоето е нож с две остриета , на времето си подсилих капачката на резервоара на жигулата и една сутрин ми бяха пробили резервоара заради 5 литра бензин

11

Анонимен

преди 8 години

Volkswagen Golf? WTF? Тоя кUрник какво търси между Кашкай и Рейндж роувър?

10

Мнение

преди 8 години

Още едно доказателство за това, че имаш пари, имаш проблеми. Като нямаш пари не си интересен на никой крадец. Проблемът е, че тукашното в България "нямаш пари" и в нормална държава като Германия, са толкова различни понятия, че е направо пропаст. Тук под "нямам пари" се разбира, че имам 5 лева до края на медеца, а в нормална държава под "нямам пари", означава, че нямаш пари в брой за Ферари или нова къща.

9

До 2

преди 8 години

Щото си кух като хралупа. В статията си пише, че са тествали само тези коли, което не означава, че пенсионерското ти Волво няма да го отворят за норматив.

8

Шаран БГ

преди 8 години

Още преди 30-ина години с внедряването на алармените системи, крадците вече знаеха как да ги неутрализират! Престъпният свят е винаги в крак с "модата".И той захранва "в кеш" ненаситната държавна администрация. А, последната/която е там, за да пази обикновения гражданин/ прави всичко да пази допълнителните си доходи.Ако влязат в сила Крумовите закони , отиде ни по дяволите и хуманизма, и демокрацията! А така само парите отиват при "дяволите"! Даже Е.Хувър не е спазвал Конституция, че ние ли ?

7

До 1

преди 8 години

Нищо лично към колата ти но точно този модел се краде с цел да се продаде на части ,тъй като много се чупи и има търсене .Друг фактор е че е масова поради достъпната и цена.Този автомобил се краде от ниско образовани вандалчета които ще изкарат някой лев за дискотека.Каквито и пенизи да правиш няма как да я защитиш напълно тъй като нямаш техния опит.Демек все нещо ще пропуснеш.Инак те подкрепям за усилията които си положил.

6

user

преди 8 години

Да дойдат да ми откраднат Ладата :)Така реве милата, че трябва да я карат със шлемофони :)

5

Анонимен

преди 8 години

Списъка е с коли от нисък клас.............?!Но в *** Бг нищо не е каквото изглежда.Кокошката е *** ............

4

Анонимен

преди 8 години

За скъпи коли става дума :))

3

Анонимен

преди 8 години

Необходимо е единствено специално устройство, което според ADAC се намира лесно ЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ

2

Анонимен

преди 8 години

A защо няма волво?

1

Анонимен

преди 8 години

ЦЯЛАТА ЕЛЕКТРОНИКА НА МОЙТО АУДИ А-3 СЪМ Я ПРЕРАБОТИЛ. ОТ ЦЯЛАТА ЕЛЕКТРОНИКА КОЯТО БЕШЕ СЪМ ОСТАВИЛ НАЙ ВАЖНИТЕ НЕЩА. ЗАПАЛВАНЕТО СЪМ ГО НАПРАВИЛ ТАКА ЧЕ И ГОСПОД НЕМОЖЕ ДА Я ПОДКАРА. ДАЖЕ АКО Я ДАМ НА ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ НЯМА ДА Я ПОДКАРАТ.ТАКА ЧЕ АЙДУЧЕТАТА ЩЕ ГО ДУУНАТ ТАРАТОРО.