17

Анонимен

преди 8 години

Тоз е решил да си осакати колата. Пропан - Бутан, газова и течна фаза, а във втората какви шийтове слагат, направо си е задръстил аортите на ферарито и после зяпа у гаража като детска играчка на шкафа :)

16

Румбо

преди 8 години

Някак си пропускат да отбележат факта,че пропан-бутана е и високооктанов!А това е добре за тия коли.Всъщност единствения проблем при работа на газ е с клапаните.На доста модели са прекалено олекотени и от там идва белята!За всички други части няма проблем,даже е по-добре.Екологичният ефект-отделно.

15

internetlumpen

преди 8 години

Това е като... да си купиш расов кон и да му счупиш краката...

14

Анонимен

преди 8 години

До ***, булгаааара ся се замисли защо в щатите няма дизели, има, ама хич не ги харесватдали е щото са опасни двигатели, или интереса им е другадета така и с газта и метана

13

Пешо

преди 8 години

До 89794Аз пък ще го взема, ако ми го подарят. Тогава ще го продам и го удрям на живот!!!

12

ИЦО

преди 8 години

Аз пък видях МЕРСЕДЕС S класа с товарно ремарке и три /3/ огромни прасета в него !!! Всичко това в пловдивско село...няма да споменавам селото .

11

Анонимен

преди 8 години

В България е въпрос на престиж да се кара огромна кола от сам човек, която да харчи максимално много нискокачествен дизел :)))

10

булгар, булгаааар

преди 8 години

Я да оставим дрънканиците, с които разни мърльовци си оправдават мизерията и селяндурщината, взимайки си БМВ, Мерцедеси и пр. гълтачи, кой знае къде изкърпени след катастрофи, пък след това, щото ги е срам че си броят стотинките, мнооого по - добре било на газ, а не че им излиза скъпо. Ако газта беше толкова удачна като автомобилно гориво щеше да има не бензинови мотори, преправени за газ, а изцяло газови двигатели.

9

Анонимен

преди 8 години

До 7А някъде да си чул някоя шкода от старите (например 120, 105..) да и се е възпламенила бутилката? Мисля че е по-голям ковчег от ферарито. И защо тия хора да го правят това от комплекси? Едва ли е някой нашенски изхвъргач, който ще спре с такава кола на бензиностанцията и ще каже на момчето: "Сипи за 10 лева."Както има вегетарианци така има и хора, които карат на газ от екологични съображения, а не за да им е по-евтино. Въпрос на личен избор и убеждения.

8

Един Българин

преди 8 години

До ТодорПо-скоро в природосъобразния живот, което включва електрическите и хибридните коли, но също така и метро и велосипеди за градски условия. Ако не си сменим начина на живот нищо добро не ни чака с постоянни климатични промени и безводие.

7

Анонимен

преди 8 години

До 89794как при удар ще се възпламен бутилката, като и с 300 да се удариш тя е единственото нещо, което ще остане от колата. Престанете с глупостите, бутилките са направени да издържат на удар. Проблемите с газовите и бумтежите са при теч (не от бутилката), висока концентрация и лоша поддръжка. Което точно при ферари кабрио няма как да стане.

6

89794

преди 8 години

Точно това ферари и пари да ми дават, няма да го взема...при най-лекият челен удар, бутилката може да се възпламени, риска е просто огромен с тоя ковчег на колела...Тая кола никога няма да мине тестовете, например, на ADAC.не знам тия дето ги правят тия работи, от комплекси вече дали въобще могат да мислят...

5

Striker

преди 8 години

На това му се вика *** работа! На това Ферари да му сложиш газова?!? Най-вероятно собственикът е на амфети.

4

giggo

преди 8 години

До АнонименЯ разясни, защо да е заблуда?

3

Тодор

преди 8 години

В електрическите коли е бъдещето ...

2

дрън, та пляс

преди 8 години

Бензинов джип, дизелово Ферари, порше на газ - те такива животни нема.

1

Анонимен

преди 8 години

пълна дивотия,и вредно за двигателя.колкото за емисиите -заблуда