41

Анонимен

преди 8 години

До Баси Държавата--40;Абе казвал ли ти е някой колко си глупав?

40

Караколю

преди 8 години

До СМРАД--32;Абе *** Това го писа и Проф. Николай Генчев в книгата си ;ЛЕВСКИ РЕВОЛЮЦИЯТА И БЪДЕЩИЯ СВЯТ--1973 г. Аман от неграмотни и продажни русофили.

39

Анонимен

преди 8 години

Провал е цялата ви политика освен да вдигате цените и да теглите безбожни заеми друго не зваете

38

Анонимен

преди 8 години

Ти чакай провал от вдигането на билета за градския транспорт , ей не се наядохте всичко вдигнахте почти тройно

37

Анонимен

преди 8 години

Не може просто ей така няколко милиона да тръгнат към Европа без да има стройна и добре организирана организация, включваща логическа подкрепа, финансиране и трафик. Кой има опит в местенето на цели народи в границите наСССР в миналото и още по важно КОЙ има интерес глобално от тези провокации срещу Европа.

36

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 41Нещо си се объркал дечко ако си забравил да ти припомня че когато се появиха кадри на това как гръцки моряк от бреговата охрана спука лодка пълна с ,,бежанци'' не от Кремъл а от ЕС и всички право защитни организации нададоха вой за не хуманно отношение. Същите тези организации не обелиха и дума когато същите тези ,,бежанци'' изнасилваха жени в Германия.Порови се из нета и ще намериш кадри как турската полиция се отнася с тези ,,бежанци'' и за това нито дума от Европа.

35

factotum

преди 8 години

Размяна на любезности между слуги и придворни шутове!

34

Анонимен

преди 8 години

Единствената причина поради която тоя гаден комунист седи още на премиерите стол в Гърция е за да залива Европа с мигранти като така изпълнява заповедите на кремълския си господар. Той друго не е и свършил в Гърция за управлението си досега

33

Баси Държавата

преди 8 години

Боце,Боце немя ли си Гранични войски с оръжие,кучета ,техника,материална база и центрове за подготвка/и то сериозна/ и зад тях да стои държава с достойнство и политика ориентирана към нацианалните интереси нищо не става-запомни го *** такъв.Ти чакаш някой да те изненада-абе що не хвърляте ези-тура в Генщаба,така няма да се чудите повече.А тебе Турците дето ги защитаваш толкова така ще те изненадат отзад,че ше ти отнесат фунията.Ама аз се моля народа да те изненада и да те разстреля.

32

Реалист

преди 8 години

И за какво чакаш, а не предприемаш мерки - да не си в чакалня - кратунка мамина блага....

31

Анонимен

преди 8 години

НЯКОИ МОЖЕ И ДА СЕ СМЕЯТ НА ПРИЗИВА ДА СЕ ВДИГНЕ ТЕЛЕНА МРЕЖА ИЛИ СТЕНА НО ЩЕ ПРИВЕДА ЕДИН ИСТОРИЧЕСКИ ФАКТ-СЕВЕРНА ИНДИЯ -НЕПАЛ- НЯКЪДЕ ОКОЛО 9 ВЕК ТИБЕТЦИТЕ ИЗМЕСТВАТ ОТ ХИМАЛАИТЕ И ТЕР.НА ДНЕШНИЯ НЕПАЛ МЕСТНОТО НАСЕЛЕНИЕ КОЕТО НЕ УСПЯВА ДА ОТСТОИ ЗЕМИТЕ СИ И КЪЩИТЕ СИ И ДОСЕГА СА ПО ЦЯЛ СВЯТ И НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ДЕЛИ С ТЯХ ЗЕМЯТА СИ...А ТИБЕТЦИТЕ ВИНАГИ СА ЖИВЯЛИ И ЖИВЕЯТ ИЗОЛИРАНО И ЗАТОВА СА СЕ ЗАПАЗИЛИ ДОРИ И В ИНДИЯ ВЪПРЕКИ ЧЕ СА МОНГОЛОИД.РАСА СА...КОЙТО Е УМЕН МЕ РАЗБРА

30

Анонимен

преди 8 години

Баце, ти си големия провал за България! о с т а в к а ! Изчакахме се !

29

Анонимен

преди 8 години

Ще си купи мандат разбира се Бойко той всичко държи в държавата !Нема незасегнат бизнес от ГЕРБ !

28

Анонимен

преди 8 години

мутроБългария още един мандат с тоя *** , пак ще купува избори затва спря поръчките с парата ще гарантира още един мандат за ГЕРБЕРСКАТА групировка !

27

Анонимен

преди 8 години

На тоя му искат ОСТАВКАТА , той нагъл не се маха (ояден с власт)!

26

СМРАД

преди 8 години

Председателят на Общобългарския комитет " Васил Левски " Васил Василев излезе с отворено писмо до президента Росен Плевнелиев. Ето какво пише той до държавния глава:Копирано от standartnewsГ-н президент, извинете се за лъжата за Левски."В обръщението си на 18 март т.г. пред Народното събрание Вие приписахте на Васил Левски фразата : " Който ни освободи, той ще ни пороби ". Тя бе поместена в кавички, като безспорен цитат, в електронната Ви страница.Вие излъгахте, г-н Президент. Горното словосъчетание не е съществувало никога, никъде и под никаква форма а документалното наследство на

25

Анонимен

преди 8 години

ние българите се издържали 500 години под робство сега да се обяват мигрантите влезли у нас извън закона и като стоят 5 дни без храна и подслон сами ще изчезнат

24

Анонимен

преди 8 години

Борисов другото име на провала. Час по-скоро да си ходи преди да са го пребили с камъни хората.

23

Анонимен

преди 8 години

Защо не помогнем на Гърция, като охраняваме беломорската граница от устието на р. Марица до Струма и забраним къмпингуването.

22

еделвайс

преди 8 години

.......чакам....... Чакате?! То не се чака, господине! То се вземат мерки ПРЕДИ, а не СЛЕД! Провалът всъщност отдавна е дошъл, само че от Турция. И идва. И ще идва. Защото чакате.