50

кокоspa

преди 8 години

Ами след като си затвориха Турция,уплашиха се от Египет и се дразнят от емигрантите в Гърция ще дойдат!!Пък им е и по-евтино,нали?

49

хахахахахааааааа

преди 8 години

До от МадридТи си ***........

48

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 43хохлите - отново истерия????

47

от Мадрид

преди 8 години

Тогава няма да се оплаквате. Рев, че няма туристи. Ето ги... Ама били руснаци...Ами няма други. За руснаците Варна и Бургас са, като за нас Барселона и Валенсия.

46

Чичо Сам

преди 8 години

до анонист 51 "Затова се натискаме да ни водят " РОБИ " през Османското владичество" ощепрез немско руско хамериканско и брюкселско владичество

45

Слава на Братята

преди 8 години

Браво Ако не паднат визите д а им слагат вместо визи печат в паспортите като на Бели хора като пристигнат..Средно един Брат от СССР харчи по 100 евро минимум дневно в БГ..

44

Анонимен

преди 8 години

На тази новина трябва да се радваме или да сме тъжни ?

43

анонимен

преди 8 години

ДА СЕ ВДИГНЕ ДВОЙНО ЦЕНАТА НА ВИЗИТЕ НА *** !!!!! ЗА ДА НИ УВАЖАВАТ И ДА НЕ БЪДАТ ТОЛКОВА НАГЛИ И НАХАЛНИ !!!!!

42

яна

преди 8 години

Няма по - нахален и *** клиент от руския турист !!! Всички от бранша ще го потвърдят , всички без мутрите - собственици !!!!

41

анон

преди 8 години

Увредените наши *** се радват за руските стада / туристи / сякаш те ще почиват на морето !!!!! Необяснимо , все едно руснаци да се радват. Че българите ходят на море !в Гърция !!!! Единственото спасение за руските слуги е да се преселят в Русия и там да се веселят с руснаците !!!! Затова се натискаме да ни водят " РОБИ " през Османското владичество !!!!

40

Руснаците

преди 8 години

поне могат да пият.Западняшките *** пият и се на_ират!

39

Анонимен

преди 8 години

Кой друг ще ви спаси от глад? Немците, може би...

38

мечо пух

преди 8 години

до 39 "Руснаците идват в България със самочуствието на господари" - Всички туристи във българия са господари. Вие сте винаги р-и и гъ-зо ли з а чи.до демократ "Само на руснака му харесва да се къпе близо до канализацията където изтичат собствените му телесни течности и отпадъчни продукти на храносмилателната система"- Българите винаги живеят и се къпе тук ,във л а й н а. мухите знаем къде обичат да кацат в голям к е н е ф

37

до 45

преди 8 години

Защото нямат денги. Я ги виж на олинклузив как се наливат от сутринта.

36

Хотелиер

преди 8 години

Аз руснаци в хотела ми няма да допусна ... само американци и израелци !!! От скандинавските страни също може .

35

Богаташите

преди 8 години

До Анонимен 39Съседите ми по ателие в Сл.Бряг идват като нормални руски граждани и с удовлствие. Харесват България, хората, храната, слънцето и морето. Тези които се държат като мутри и новобогаташи са нашенците с лъскавите лимузини и расовите автомобили с потъмение стъкла ....

34

Анонимен

преди 8 години

Що не ходят у Крим ,бе.......ТЪКМО ХЕМ ЩЕ СЕ ПЕКАТ.....ХЕМ ЩЕ СИ МАЖАТ СУТРИН ФИЛИЙТЕ , ДЕБЕЛО С ОРЪЖЕЙНА СМАЗКА!!!НАЛИ СМЕ "КОЛОНИЯ НА ЗАПАДА",бе.....----ЩО ЩАТ ТУКА .....ха,хааааааааааа.......ИЛИ ТУКА ...МИРИШЕ ХУБАВО НА "ЗАПАДЕН КАПИТАЛИЗЪМ"----А , НЕ НА РУСКИ КОЛХОЗНИ ПАРТЕНКИ И ВОЕННИ , НЕПРАНИ ...***!!!ЗНАЯТ ГАЩНИЦИТЕ НА ПУТИН.....КЪДЕ Е НА БАНИЦАТА МЕКОТО ...ХА,ХА,ХАААААААААААА

33

До ***

преди 8 години

Ей, ***! Затвори си септичната яма и не говори най-добре...

32

бургазлия

преди 8 години

Ей много *** тоз народ.

31

наташките

преди 8 години

Руснаците не купуват храна от български магазини а си носят. ....пак ще има висока престъпност и ще намират руски куфари с убити деца вътре.