30

Marin

преди 8 години

До МУНЧОNedei da govoris gluposti nesi bil tam i nedej da komentiras

29

МУНЧО

преди 8 години

Аркан и Караджич реагираха на мюсюлмански издевателства-проблемът започна, когато мюсулмани-бошняци нахлуха и изнасилиха младоженка на сръбска сватба- и какво, да сме толерантни ли?

28

бг

преди 8 години

Белгия подкрепяше джихадистите и бомбардираше Сърбия с Ф-16.

27

Аркан

преди 8 години

Ееех да беше Путин тогава на власт при инсценирания разпад на Югославия...сега историята щеше да бъде коренно различна

26

Анонимен

преди 8 години

ако Левски бе жив днес щеше да е в затвора с максимална присъда !

25

Анонимен

преди 8 години

Радован Караджич получает 40 лет тюремного заключения. Именно в эти дни. Буквально через день после осуждения Савченко. ...Это месть, причм месть не за Савченко (кому она на самом деле нужна?), а за то, что не прогнулись...

24

Оху

преди 8 години

Като ви напънат още малко мулслюманговците бързо ще разберете,че този е бил невинен.

23

Занзибар

преди 8 години

До НФБТихо, ще ти кажат, че си русофил или сърбофил, а може и туркофил!Иначе, на България й трябва само един човек, който да има цялата власт, тогава ще има просперитет. Справки - историята!

22

НФБ

преди 8 години

До ЗанзибарА за мюсюлмански терористи условни присъди...пак двоен стандарт...САЩ разбунва света.

21

Занзибар

преди 8 години

До РУСОФОБА С 23Интересно ми, г-не, все пак сте на възраст за уважение, как така всички такива като вас фоби, защото, за да сте русофоб, значи сте фоб и в други области, а това е безспорен факт, когато има някой несъгласен с вашето мнение му се лепва етикетът "...фил"?! Кой ви дава това право - възрастта, образованието, общественото положение, кое?! Не аз не съм русофил или американофил, или суахилифил. АЗ СЪМ БЪЛГАРИН, който поставя интересите на БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО! Разбра ли, робе-фил!!?

20

Васо

преди 8 години

Не знаех, че да живееш на свобода но да се укриваш е затвор:))) Моля те не се излагай. Питай компетентен юрист....може и някой новобранец. Днес БГ да си поправи статията.

19

Васо

преди 8 години

До варна: Сметката е вярна бе. Щото му приспадат и тия години дето се е крил от европейското правосъдие. Това пак си е било затвор.

18

варна

преди 8 години

На практика присъдата от 40 години след приспадане на вече излежаното време означава около 19 години в затвора което пък означава, че 70-годишният бивш психиатър може някой ден да бъде освободен, подчертава "Гардиън".Значи е лежал 21 години?!?!?!. Днес БГ излагате се. Та той е заловен през 2008 година в Белград. Как смятате

17

Васо

преди 8 години

Да му осигурят в затвора достъп до средства за масова информация, защото опита му много скоро доста европейци ще поискат да бъде споделен. Жестоко и жалко звучи, но ще е необходимост. Те ни го налагат, и натам вървят нещата. Интеграция е невъзможна и само *** вярват още на тая мантра. Иде кърваво време за Европа и европейците. Това дето стана в Югославия е само малко въведение към Апокалипсиса.

16

Анонимен

преди 8 години

До Занзибарзаради огромните изкопаеми богатства на Косово - сърцето на Сърбия и нейната 'златна мина'......tova e samo vtoricna pricina...cape Bondsteel e nai-goliamata kravarska baza v Evropa. Cial grad-25000 glavi dobituk...A drugata Osnovna pricina-suzdavane na trun v petata na Evropa/mudzahidinska no-man's land v centura na Evropa-scitai vzrivatel na potencialna mina za sledvastite 50-100 godini.../I transportno depo za heroina ot Afganistan...samoletite kacat i albanskata mafia go poema..

15

Занзибар

преди 8 години

До академик БалканскиНа колко 23 години си?

14

Анонимен

преди 8 години

В тази война сърбите бяха жертва,а не агресор.Те се защитаваха като мъже,а не легнаха като нас докато им съсипват държавата. Браво на сърбите. Резултатът днес може и при тях,и при нас да е катастрофа,но поне те стигнаха до тази катастрофа достойно.

13

Занзибар

преди 8 години

Сърбия си защити територията и държавата и беше отнесена от фесовете от СРАЩ! А цялото това нещо се прави, заради огромните изкопаеми богатства на Косово - сърцето на Сърбия и нейната 'златна мина'. Сега всичко е наред, ресурсите са в наши хора, като в България и почти навсякъде другаде. Разликата е, че Сърбите скочиха като един народ, в една обща лудост довела до погром, а ние просто преглътнахме бялата течност, избърсахме устите и продължихме напред. Кой е постъпил редно, кой може да каже...?

12

АлО

преди 8 години

А ИЗКЛАНИТЕ ХРИСТИЯНИ ОТ албанците и алжирските главорези, дето ги докара ЦРУ -то в Босна, за да предизвикат бунтове и да се намеси САЩ? Някой да си спомня, че нямаше никаква Резолюция на ООН против Сърбия, а Нато ги нападна и бомбардира с бомби с обогатен уран ???И разбира се нашите продажни политици дадоха небето ни за "мисии" и се изпокриха в миша дупка...

11

РЕАЛИСТ

преди 8 години

Не трябва да го съдят, а да го наградят затова, че още 90-те години е прозрял що за хора са мюслитата. Към днешна дата и с оглед на последните събития в Белгия вместо този скапан съд да го съди, трябва да го освободят веднага. Ама къде ти .......Европа е пълна с лицемери и толерантни балами.