21

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 9"Поредната порция малоумщини на брюкселските тикви :-)"---Абсолютно съм съгласен с вас.Само една забележка имам: брюкселски са ЗЕЛКИТЕ, а ТИКВИТЕ са си наши, банкянски :)

20

Браво

преди 8 години

Чедисно е че спират продажбите на малки кутии с цигари. Надявам се, че така децата ще пушат по-малко. Колкото са по недостъпни толкова по-добре. Макар, че примера на техните родители и холивудски герои е по силен от която и да е цена на цигарите. Скъпи родители, ако искате децата ви да не пушат, първи вие спрете да пушите. Ако ли не децато ви ще продължават да ви подражават и вие ще страдате като ги гледате с вашата дрога в техните усти. Пушенето е най-голямата прецаквация в света.

19

Altego

преди 8 години

А премахването на показателите - катран, никотин и въглероден оксид, не е ли лееко незаконно?!... Значи ще продават някакви кутии с "поне 20" цигари /викам направо по 50/, на които ще снимка на разложен бял дроб /прекрасно/ и вътре ще има тютюн с произволни показатели - каквото ти се падне... о.О А някакви ограничения при производителите на алкохол?!... Или да изпушиш за деня 5 цигари е много по-срашно, отколкото да "изжулиш" пет големи ракии на вечеря...?!

18

Марк Твен

преди 8 години

Пушенето е обида към човешката интелигентност. Да пушиш цигари е доброволно съгласие да си роб. Като чета веселите писания на пушачите тук, виждам деца които жизнерадостно тичат в затворнически двор. Тичат си и изобщо не предполагат, че може да има друг живот извън този затвор. На всичкото отгоре надзирателите им казват, че това е най-хубавото място на света и че те са най-хитрите и умни и същества на света. Хора живеете в заблуди. Спрете да се дрогирате с никотин и да сте зависими. Успех!

17

Анонимен

преди 8 години

Дами, мадами и гуспуджи, не се косете. Идват *** и цигарите "Слънце" -20 ст., "Стюардеса"" - малко повече, "Тютюнопроизводител" , "Ударник" за 5 ст, "Миньор" - за по-малко и пр. Е, Народен съд, Белене, Скравена, глоби и прочие екстри.

16

Анонимен

преди 8 години

Четете романа "Тютюн". Най-големият износител в света на цигари бе "Булгартабак" - в света!!! "Филип Морис" и пр. ряпа ядяха. СССР, Китай и пр. Е, реформата на *** Костоф успя. Дали?

15

ОСТАВКА !!!

преди 8 години

Имам чувството , че тези депутати не ги избираме ние , нали защитават и трябва да прокарват закони с нашите идеи и разбиранияАз не съм пушач , но това е пълна малоумщина и простития! Герб е най - идиотската партия съществувала някога в България! Докато не ги свалим и осъдим като румънците няма да има оправия!

14

shovleya

преди 8 години

Пеевски и покупката на булгартабак7

13

Светльо

преди 8 години

Защо няма да пише съдържанието на катран, никотин и въглероден оксид?!?!

12

Анонимен

преди 8 години

"На опаковката вече няма да пише съдържанието на катран, никотин и въглероден оксид."Tова не го разбрах. Защо ще ме лишават от информация кое е по-малко вредно и кое е по-вредно? Все едно да забранят да се изписва съдържанието върху хранителните продукти - пълна глупост!

11

75

преди 8 години

Най-вредното нещо е водата. 1. 100% от хората пили вода ще умрат. 2. Всички масови убийци,изнасилвачи и диктатори признават,че са пили вода. 3. Водата е водеща причина за удавянията. 4. В по-голямата част от отровите се съдържа вода.Задължително,на всички шишета с вода и на касовите бележки на В и К да се сложат разлагащи се трупове

10

Анонимен

преди 8 години

А защо не забранят рекламата на разни лекарства против диария, запек, подуване и то точно когато хората вечерят пред телевизора. Както и на превръзки и памперси.

9

Анонимен

преди 8 години

Поредната порция малоумщини на брюкселските тикви :-)

8

Men

преди 8 години

Тровете се колкото си искате проблем няма. Само го правете накъде където няма да пречите на останалите.

7

дад

преди 8 години

ох аман... освен да се засили продажбата на нелегални цигари,не виждам други цели...то алкохола и цигарите им останаха на хората .......

6

Az

преди 8 години

Днес.бг за пореден път се оаква, без да си провери фактите. Българското правителство гласува тези промени, защото е ЗАДЪЛЖЕНО, така както и всяка държава в ЕС. Според директивата TPD 2016, всички страни в ЕС трябва да приемата тези стандарти, като се дава гратисен период на всяко правителство да ги въведе. НО ТОВА НЕ Е НЕЩО, КОЕТО Е ХРУМНАЛО НА НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ. Това е задължение. Освен това няма да има Супер слимс и Слимс кутии вече.

5

Анонимен

преди 8 години

Да забранят рекламиране под всякаква форма - пепелници, кибрити, запалки, промоции и т.н.

4

Анонимен

преди 8 години

Дреме ми...

3

SA

преди 8 години

абе да ги забраняват направо и то заедно с алкохола-без тях хората нямат оправдание за простотиите си и е по-добре като цяло!!

2

Анонимен

преди 8 години

Е, браво! Каква им е логиката?