16

Някой си

преди 8 години

До Анонимен 21В грешка си петък 13 ноември беше в Париж.

15

Анонимен

преди 8 години

Сега всички арбалетки в ЕС в гета!

14

Анонимен

преди 8 години

13ти Декември беше!!! какъв Ноември ,моля малко респект към статията като пишете

13

AC/DC

преди 8 години

Bedlam in Belgium - още 83-а година ДиСи пуснаха такова парче в албума си Flick of the Switch. Кажете не са ли пророци?

12

АНОНИМЕН

преди 8 години

С какъв ли автомат е щял да стреля по улиците??????????????????

11

Анонимен

преди 8 години

Бардак и в Белгия...

10

Анонимен

преди 8 години

..."римейк". Хехееееееее журналистически първенюта, жалки сте

9

Анонимен

преди 8 години

"... без да е придружен от офицер и без да са сигнализирани европейските служби. На летището Бакрауи минал необезпокояван с белгийския си паспорт и се скрил."Е това е истинска гавра.

8

Анонимен

преди 8 години

До АТАКИСТЗасега защитата на националните граници са отговорност на държавата на която принадлежат. Кво има да говорим. Преди да приемат някакъв различен закон така ще е.

7

бг

преди 8 години

Наполеоновите мерзавци в Западна Европа и САЩ не спазиха обещанието си.

6

Анонимен

преди 8 години

Лека полека започна да лъсва мръсната двулична игра на Ердо... Пак белгийците им виновни, че те мамят. Ердоган умишлено е спестил информация за уж екстрадираният, с цел да обвини белгийците в нехайство, а всъщност целта му е била да инфилтрира итново терориста и да си остане с чисти ръце, като натопи тях. Колко познато, нали... Обичайната турска подлост.

5

Анонимен

преди 8 години

Ибрахим Бакрауи, който е бил екстрадиран от Турция миналото лято е слязъл спокойно от самолета на летището в Амстердам, тъй като турските власти не са информирали нито белгийските, нито холандските служби на кой самолет го качват.===Ами да, след като са казали, че депортират терорист, вероятно са очаквали запитвания. Ако такива не е имало, вероятно на белгийските власти им е било все тая. Представяте ли си да пратите писмо, в което пише, че депортирате терорист, и да не получите отговор?!Тъпня

4

Анонимен

преди 8 години

Анжела Меркел срещнала Ибрахим ел Бакрауи в Брюксел.- Ааа как си днес мойто момче, Аллах да те поживи?- ааа Бомба съм, всичко ми е наред, чул те Аллах, ама едва ли.

3

Анонимен

преди 8 години

"екстрадиран от Турция миналото лято е слязъл спокойно от самолета на летището в Амстердам, тъй като турските власти не са информирали нито белгийските, нито холандските служби на кой самолет го качват"---Сега стават ясни думите на Ердоган, че бомбите ще почнат да гърмят в Европа. Думите му не са били предупреждение, а закана.

2

Бял Данъкоплатец

преди 8 години

Европа може само да се прави на страшна като размахва пръст към страни като България в унищожителни доклади.Те затова ни и приеха в ЕУ-да има на кого да си избиват комплексите.На федералните служби им дай да чукат наще труженички на витрините на Руи Дерскот на гърба на Гар де Норд......Иначе много работят.

1

Анонимен

преди 8 години

Star wars 2016 Paris&Brussels... Episode 10..Кой е режисьора?