42

Хо

преди 8 години

А истинските виновници за този конфликт кои са? Кои са чакалите, които разкъсаха тази страна?

41

Анонимен

преди 8 години

До 68, Ласточки изобщо не му трябват, Володя на 29.09 съобщи че има нов световен ред, а на 30 бомбеше вече, при изключително трудна логистика,...така че предполагам ще се яви в съда в Хага до 24 часа...(за СССР беше 48))))

40

Анонимен

преди 8 години

Ако той има вина за участието си във война с мюсулмани, защо и другата страна на военния конфликт не е осъдена със същите наказания? И защо съдът не приложи тези мерки и закони към ислямските терористи,които ежедневно вършат престъпления срещу човечеството и геноцид без да са обявили война- когто всики терористични лидери, членове на терористични ислямски организации бъдат осъдени за всяка една жертва,вкл. тези които ги финансират и снабдяват с оръжия от ООН, тогава може да се съди някой друг.

39

Анонимен

преди 8 години

Малко му е на този, смъртна присъда трябва. Гледах Bbc и даваха кадри от лагерите където затворил цивилно население след което ги изтребил и заровил в общ гроб това ако е човешко незнам. Този не е по различен от хитлер

38

Някой

преди 8 години

До Лъжи и постановкиПълни глупости! Войната в Босна беше най-безсмислената и безцелна война водена някога....и за съжаление с реални жертви.

37

Е?

преди 8 години

Искам да задам съвсееееем простичък въпрос.Наистина ли искате да приличаме и живеем в общество и държава като Русия?Ама със всичкото произтичащо от това?

36

Анонимен

преди 8 години

А кога обратните психопати от третия пол от Хага ще осъдят международните военнопрестъпници Обама, Меркел, Саркози, Оланд, Камерън и други за геноцид и за смъртта на милиони хора в Ирак, Сирия, Авганистан, Либия и т.н. Долни лицемери.

35

Анонимен

преди 8 години

НЯКОЙ ТУК СПОМЕНАВА ВОЛОДЯ И ХАГА,ЯВНО НЕ ЗНАЕ ЧЕ МЕЖДУКОНТИНЕНТАЛНИТЕ ЛАСТОЧКИ ЩЕ ЛИТНАТ ЗА СЕКУНДИ САМО БРЮКСЕЛИТЕ ДА ОТВОРЯТ УСТИЧКИ.А КАРАДЖИЧ Е ГЕРОЙ В ОЧИТЕ НА ПРАВОСЛАВНИЯ СВЯТ И ТАКЪВ И ЩЕ ОСТАНЕ.

34

гост

преди 8 години

Днес, точно 17 год. след началото на бомбандировките над Белград жалко, че няма повече хора, като Радован Карадич, Аркан и т.н

33

Кл

преди 8 години

До ОдисейТи като не си българин към кой етнос принадлежиш?

32

ижо05

преди 8 години

Хора никога не забравяйте ,че Радован - на въпрос на журналисти защо се води война между тях - той отговори следното ,ако искат да спрат войната то САЩ и партньорите им веднага могат да е спрат защото те дават примерно 5 пушки на едните и 5 на другите. Само след няколко часа американците го обявиха за военно престъпник против човечеството.

31

EUSSR

преди 8 години

Ако има справедливост следващите осъдени от трибунала трябва да са Ердоган и Обама.

30

42

преди 8 години

И тая присъда на фона на днешния свят и тероризма.Смешно и трагично.

29

Анонимен

преди 8 години

Абе точно днес ли са му произнесли присъдата?Ега си кощунството. този човек трябва на Брюксел в момента .Той е необходим на Европа ,На хората.Хора ..... изтребват ви. усещате ли се?

28

Анонимен

преди 8 години

oste edin srbin moje da stane dalboko po4itan, pametnici da mu izdignem, ulici i plostadi na nego da krstim, u4ilista i destki gradini negovoto ime da nosiat..4ovekat se kava Sreten Josi4, ta bai Sreten trea da gepi edna iaka kremakliika , da na tup4i s bertoletova sol i gabar4eta i da tresne Tikvata po prodaljenieto na garba, posle ona, Tikvata, same 4e si oide na onio svet, sha kato po4ne da drapa, da 4esa i da rie, takiva cepki ste zaloji na dirnika 4e muhite odma sha da se izcrkat vrz rani

27

Патриот

преди 8 години

Браво Радане! Един славянин да има! Те като ни клаха 5 века някой нещо да е казал????Всички знаят, че на западна европа и трябва шерпи, а сърбите бяха доста развита нация.Те искаха да я поставят на колене! Разделяй и владей!

26

Анонимен

преди 8 години

До Одисейчо-грейчоА САЩ с какво са помогнали на Асен и Петър в справедливата борба с византийците? Караджич, Младич, Милошевич и т.н. Са герои, съпротивляващи се против разпада на държавите им под натиска на финансираните от САЩ терористи. Саадам, Кадафи и Асад. С какво саудитската гнусна диктатура се различава от либийската? С това, че е по-жестока и е подкрепена от САЩ!

25

Анонимен

преди 8 години

Радован Караджич , Радко Младич и Аркан са войни на кръста , защитници на християнските земи

24

Анонимен

преди 8 години

Косово е света земя Сръбска, Радован Караджич , Радко Младич и Аркан национални герои на Сърбия

23

Лъжи и постановки

преди 8 години

Никаква Сребреница няма. Всичко е постановка, като при румънската "революция" 1989 г., когато са вадили по улиците трупове от моргите, уж "убити" от Секуритате. После в Косово, албанските "бежанци" са били режисирани какво да казват, какво да правят, за да се създаде обществено мнение за нападение на Сърбия, както и снимките на бягащи са фалшифицирани. Това беше показано от западни журналисти, но се появи в малко медии. Повечето медии са под контрол и лъжат, за да обслужат "правилната линия".