37

Shark

преди 8 години

Незабавна смяна на целия политически елит на Европа! Като се почне от Меркелица и Оланд и се стигне до президенти и министри по отделни държави. Това са едни недоразумения, умствено изостанали същества, които не могат да преценят последиците от действията си. Всъщност що се ядосвам, нека Турците пуснат бежанците, нека паднат визите за тях, те в България няма да стоят, ще минат и ще заминат за западна Европа, там при ценностите. Е, тогава Европа-та ще си плати за това че ни разсипа държавата!

36

Българин от Германия

преди 8 години

"Ценности" - само кухи фрази, без съдържание !!!Западната демокрация не е ценност, а ГЕНОЦИД над европейските народи.САМО НАЦИОНАЛИЗМЪТ ЩЕ СПАСИ ЕВРОПА ОТ СКЪПОПЛАТЕНИЯ ЕЛИТ В БРЮКСЕЛ, подчиненен на чичо Сам и мултинационалните КОНЦЕРНИ !

35

Анонимен

преди 8 години

този ще го помоля да с изамълчи или по-добре да се самоубие да ни отърве от това бреме....

34

Бай Иван

преди 8 години

Очаква се в следващата си умна изява Росен да заяви: Je suis Abu Ghraib срещу някои издевателства на военнопрестъпниците.

33

Анонимен

преди 8 години

И какви ценности , щастливи кокошки , весели прасета съчетани с пари за майдани, бандери, бомби над чужди народи ли? Лъжите на Буш, садизма на Клинтънката , 800те американски военни бази оплели света , мрежата на транснационалните компании?

32

Сержант

преди 8 години

Недоразумението пак с мнение.

31

Анонимен

преди 8 години

пак ли този ревльо, срам ме е от главнокомандващ със сополки и сълзи...и то за толерантните еврог. онези ги гърмят, а те пеят и празнуват и зовът за солидарност

30

Анонимен

преди 8 години

Плевнелиев се изказва почти винаги като Тарторът на БХКТова не е Българин Това е Грешка на Природата

29

Идеалист

преди 8 години

Да беше се сетил преди години, когато твоите американски господари подпалиха Близкия Изток и Северна Африка, да има кажеш какво ще последва. Ти си най-върл антиевропеец. Нямали край мандата ти?

28

Иван

преди 8 години

"Оооооххх боже божееееееКолко мъка има божеееее"Баба Ванга

27

анонимен

преди 8 години

До Анонимен НЕ БЕ---ЕВРОПА УМРЯ ЦЕННОСТИТЕ ГИ ПРИБРАА АМЕРИКАНЦТЕ

26

Анонимен

преди 8 години

Нещата вече не са същите, Плевнелиев, хайде малко да влезеш в час! То няма и за кога де, пфуууу... добре, че малко му остава на тоя плазмодий!

25

Анонимен

преди 8 години

Прав е в това което казва президента.Само не разбирам защо има толкова хора тук с ограничено мислене и омраза към всеки и всичко?!

24

Анонимен

преди 8 години

Е, сега вече знаем защо и жена му се срамува от него. Винаги е по-добре да си мълчиш и всички да те мислят за ***, отколкото да проговориш и да разсееш всички съмнения.

23

анонимен

преди 8 години

Невинни безмислени жертви.Но защо не си отговорим на въпроса защо се стигна дотук?Вече не помним,или не искаме да помним хилядите жертви в Сирия,Либия,Ирак и т.н. Та да си дойдем на думата -ако на мен някой ми убие семейството,заради някакви си геополитически цели,аз какво ще правя:ами ще ми падне пердето и ще убивам и аз-няма значение къде и кой/това е закона на войната/.Но когато убиваха там,ние си мълчахме,защото ни са партньори,сега обаче вече убиват нашите хора и вдигаме врява.

22

грубиян

преди 8 години

Бойко кога ще излезе да се покае публично, че сбърка с това диване.

21

моля

преди 8 години

И може ли някой да ми каже какви са ценностите на Европа към днешния ден!?

20

Анонимен

преди 8 години

Браво Плевня напиши едно писмо до ЕС и ги просветри как трябва правилно да се кланят пред терористите, а защо са им тез служби, армии, НАТО и млрд евро за отбрана би ли ни просветлил.

19

Анонимен

преди 8 години

То мани, че е президент, ама ни е и главнокомандващ!!!

18

ес

преди 8 години

Как ли ще реагират тия защитници на апабите,ако им окупират канцелариите или им заложат бомба?