75

Анонимен

преди 8 години

1) Значи СДВР, Националната полиция и ДАНС са разследвали случая, но не им било ясно дали афганистанецът пребивава легално у нас. 2) Няма задържан по случая,нито съд, глоба или друга санкция. За да не се обиди ЛГТБ-обществото ли? Ами тогава и в ДАНС да слагат роклите като главния полицейски комисар на Брюксел!

74

до 90

преди 8 години

Grande kome il mondo..... Да ама не! Афганистанците не си падат по мъже. Версията е скалъпена лъжа.

73

petko13

преди 8 години

Защо мъж, считащ себе си за Наполеон го определяме като психически болен човек, а мъж, считащ се за жена го определяме като здрав?!

72

Анонимен

преди 8 години

Е щом никой не е задържан ,има нещо гнило . А друг ни ,,продънват ,,ушите, ако има анонимно обаждане . Защо още няма задържани ? Крият ли нещо ?За едните анонимници арести до дупка ,за други ...

71

Анонимен

преди 8 години

До 86 "Нема такава държава, даже и терористи немаме като хората."То и п...али нямаме вече.А какви п...али имаше едно време...

70

Анонимен

преди 8 години

Un amore grande !

69

jdfh

преди 8 години

До а навреметоКакви са тия глупости? Хомосексуалните актове са декриминализирани в България през 1968 г.

68

а навремето

преди 8 години

Преди 1989 г имаше много строги закони за тия неща. Ако съседите видят, че двама мъже влизат в някое жилище веднага се обаждаха в милицията. И сетне милиционерите отиват и блъскат по вратата докато им се отвори и питат двамата какво правят вътре заедно. А ако не им се отвори навреме, дори имаха правото да разбият вратата. И хванат ли ги на калъп, жална им майка. От леглото ги водят направо в най-близкия затвор. Където ще прекарат 10 години от живота си. Сетне изобщо не им беше до еднополов секс.

67

Воленоглу

преди 8 години

Аферим.... Машала

66

Анонимен

преди 8 години

Нема такава държава, даже и терористи немаме като хората.

65

Анонимен

преди 8 години

naprao da ne poverva 4ovek nekakva storia ot ranga na Liubonia gazoagalnik i neste 4engeta da nemoat da gepat parzalkatainteresno kak sa aretsuvali homushkite, daka sa ge pipale i ritale, ha ha hapolicai da arestuva pe*dolinki

64

Анонимен

преди 8 години

До NobodyНикой не е звънял в УС ембаси-то. Просто от това ембаси се подслушва електронно цяла България, всички водени от нас разговори по мобилния. И неволно янките се издадоха, че ни подслушват.

63

Анонимен

преди 8 години

Преди 1989 г и двамата щяха да бъдат в затвора. Хомосексуализмът се преследваше с цялата строгост на закона. А за бомбена заплаха имаше гарантирани поне 10 години на топло.

62

Am.

преди 8 години

Хора,аз и тъка не разбрах кде американска департамента, кде плиска, кде гейовете, какво общо имат.интиресное,

61

студ град

преди 8 години

е свърталище на НАЙ-ГОЛЯМАТА *** НА София. Нямам думи. Някакъв младеж плюеше в коша за ***, но го целеше с плюнка, минавах пред коша и плюнката му оцели мен. Щях да повърна. След 20 тина крачки, друг пък си изхвърли *** в коша, като за малко не ме оцели. Удивлението ми бе, че вместо да се извинят, бандата, уж добре изглеждаща ***, започна да ми се подиграва и смее. Повярвайте ми 1000 пъти съжалих, че живея в тази смрад. Върнах се - изпрах си дрехите и се изкъпах- исках да забравя.

60

Путю Късий

преди 8 години

Пасивной бил рушки *** и его активного партнера

59

смЕх

преди 8 години

Да го приютят в паделата няма да му се тръгва след това.

58

Мен

преди 8 години

На запад за фалшив сигнал те одрусват едни 200 евро минимум, тука нищо, баси пропадналата държава.

57

Eвропа...

преди 8 години

...загатва за тайно оpъжие срещу радикализма - paguкалния xoмоcekcyaлизъм ....мисля , че амунициите са в голямо количество!

56

Анонимен

преди 8 години

М.Цонев, преди минутка по БНТ раздели БГ на граждани и селяни.