8

БРАВО ,БЕ ВЕЖДО....

преди 8 години

....ТЕ ТАЯ СХЕМИЧКА НА ДАЛАВЕРАДЖИЙСКАТА ТИ ДУШИЦА ......Е ЧЕРЕШКАТА НА ТОРТАТА!АКО СЪМ НА ПЛОВДИВЧАНИ ---НЕМА ДА ПЛАЩАМ ДАНЪК-СГРАДА ,....ПХОНЕ 2-ГОДИНИ !

7

ЗАЩО

преди 8 години

С ДУМИ ПРОСТИ - тази постройка е частна собственост , собственика я бута и изведнъж О Чудо ,Държавата в наше лице и ръце на Рашид започва нова сграда да изгражда .Собственика си стиска ръцете с Рашид и се целуват .Та исках да кажа че паметника на културата ще се изгради отново с парите ни от Данъци и ще се подари на собственика .

6

Анонимен

преди 8 години

Хаха, нова схема за крадене на пари :) Сега да очакваме един пренадут "инвестиционен" проект половината пари от който ще потънат в съответните джобове. Ей, големи хитреци!

5

питанка

преди 8 години

"Рашидов възстановява..." Ама как, със собствени пари, онези, които му ги върнаха от КТБ, или с държавни, тоест наши?

4

Анонимен

преди 8 години

Пълна тъпотия, ако складът се възстанови такъв какъвто е би , ще е нарушение на ЗУТ защото в предишния си вид не е отговарял на земетръсните норми а там понятие възстановяване няма. Да видим Пухкавата как ще одобри проекта в закононарушение, без нова устойчивост на земетръс, без системи за гасене пожарна безопастност, без новата простотия за отоплението, без целия куп от абсолно безмислени книжа

3

Анонимен

преди 8 години

Веждичката заповядва, съдът отменя. А на бас !

2

смЕх

преди 8 години

Нещо за търсене на отговорност няма ли да дойде реч или просто поредното лапане от бюджета.

1

Браво!

преди 8 години

Браво! Само да попитам кой ще плати? Да не стане пак от бюджета?