8

Анонимен

преди 8 години

Човек загинал, но про.са.ците остроумничат! Срам! А Волгата беше велик автомобил - онзи с просто.тийката за 7-те минути да се цуне по.... Ускорениета на 2-ра на ГАЗ-21 беше шеметно! Невероятно пластичен двигетел, американска концепция - нискооборотен с невероятен демараж. Става дума за стар автомобил, все пак!

7

ВИКОДИН вече и в БГ

преди 8 години

До 6Много ти хвърчи въображението, бил умрял дъртия още преди сблъсъка, Волгата развивала 100км за 7мин, оная с косата, хааха, бягай кандидатствай за водещ на Г.на Ефира там да разказваш смешки. Човек в такава крехка възраст малко му трябва, и от удара в една дупка може да си пукне.

6

Анонимен

преди 8 години

На 82 години оная с косата е била доста близко! Нее починал от катастрофата. В стълба се е ударил след като е предал богу дух. Волгата не е с бързооборотен двигател за да развие голяма скорост за секунди. На волгата и трябват 7 минути за да вдигне 100 км. Просто му е дошло времето да си отиде от този свят! Бог да го прости.

5

Горан

преди 8 години

А, бе тоя дядо на 82 къде е тръгнал да кара?

4

Ханко Брат

преди 8 години

Дядката е карал с несъобразена скорост, очевидно.

3

Анонимен

преди 8 години

Селяните къртят мивки с глупостта си.Лошото е че се домъкнаха в София много от тях.

2

Анонимен

преди 8 години

А стълба как е?

1

Анонимен

преди 8 години

Волга? Брей... като помня едно време кой караше волгите, това ще да е много наш човек. Най-малкото заслужил пенсионер от ДС.