6

gost

преди 8 години

семержиев пак ли бре не ти ли стига а ме сега и на виваком почна баси лакомията *** може да те затрие

5

GolemPraz

преди 8 години

Я па тея, да съм си хвърлел пералнята. Па хвърлете си вие вашите, аз не ща, ще си карам със старите дрипи. Нема а ми казвате ко да праим, а не ви казвам къде да идете!

4

Анонимен

преди 8 години

Наноструктурата се самопочиства, а какво става със *** дето се е почистил той къде отива.Отиваш някъде да пиеш едно кафе, ставаш от стола и след теб остава една купчина мръсотия там пък идва другия чистник, сяда на твоя стол и се заразява със птичи или свински грип

3

А

преди 8 години

Още преди няколко години гледах предаване за това как подобна технология се използва или може да бъде използвана за почистване на стъклата на висока зграда. Мина доста време и някой я открива и за дрехи. Супер от една страна. За сега обаче само органични замърсявания. Така че спокойно, пак ще ни трябва пералня и жена ;) за др. вид замърсявания. А човека дето живее в Хамбург и нямало слънчеви дни. И в най облачния ден има светлина. А само това е нужно.

2

Анонимен

преди 8 години

"Екипът от университета в Австралия RMIT..."===Лесно им е на австралийците, ама аз живея в Хамбург, а тук има слънце пет пъти в годината. Значи като хвърля пералнята, ще си ходя мръсен и смрадлив.

1

факт

преди 8 години

Наноюастиците минават през клетъчната стена и остават в клетката. Алцхаймер,паркинсон...you name it. Идете си купете. Чудят се как да ни ... .