7

1234

преди 8 години

Ще разсипят уникалното село! Тъкмо започна да се съживява в последните години заради местоположението си, чистия въздух /попада в района на Равногор, обявен за най-чистия въздух в Европа/, притежава извор с прекрасна вода, уникални гледки и климат. Да не говорим, че и Брацигово е наблизо и ще отровят и минералната вода! А който пише , че добива на уран е безопасен, да вземе да се гръмне и да се опита да намери жив миньор от уранова мина. Аман от продажни ***!

6

gtf

преди 8 години

До Анонимен 4ми прочети и ще разбереш защо се е добивалА, при положение, че има толкова много уран из цяла българия, дори на ..няма и километър от мен. Изобщо не е опасна рудата иначе - радиационният фон е в норма, както пише в статията.

5

gtf

преди 8 години

До До 15 , милиони левове в джобове на политици, милиони левове изнесени от този частен инвеститор. 100-тина работни места ама друг път, уран не се копае с кирка и лопата. Цената на всичко това ще я платят хората, които живеят там и аз напълно ги подкрепям

4

Анонимен

преди 8 години

там наблизо е резиденцията Кричим която симеончо си е иска и не му е дават. Да го пратим там да живея безплатно.

3

123

преди 8 години

ДО АНОНИМЕН 1Мога да ти кажа какво НЕ НИ ТРЯБВА-АДИОТИ КАТО ТЕБ,НА КОИТО МОЗЪЧНАТА *** Е ГЛАДКА КАТО ЛЮБЕНИЦА!

2

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 1А какво ти трябва бе т.иквеник?

1

Анонимен

преди 8 години

Тоя уран на нас не ни трябва, ядрени бомби няма да правиме. Частната фирма, която ще го разработва ще го изнася в чужбина срещу някаква мижава печалба за България, както е положените със златото ни. Така че за нас единствено ще останат неминуемите поражения върху природата и местните хора. Прав е кметът.