59

някой

преди 8 години

*** ШАРАНИ.

58

някой

преди 8 години

Не ми преиначавайте мнението.Нищо цинично не съм казал,защо слагате многоточие и съкращавате думите ми.Да ви и на сайта.Свобода на словото........Нанай.

57

рускиии пидерасы

преди 8 години

Руснак предизвиква масова паника на летището в Париж, провиквайки се към жена си, която е в другия край на салона:- Алла, я в бар.

56

Дедо Гого

преди 8 години

Алоу, моля всички незадоволени сексуално, любовно, парично и прочие, да пият по едно две питиета вместо да дрънкат простотии по тел.112 и въобще в пространството ! Аре, по-полека господа и дами откаченяци...

55

Исмаил

преди 8 години

да те е срам да си българин в днешна България..ха.ха демографска криза имало тогава..ха.ха добре сме нии..хе.хе

54

Анонимен

преди 8 години

***.дер***стията зарази цялата ни държава. Какво падение!

53

АTAKICT

преди 8 години

До месара КАКВА БЬЛГАРИЯ ---НАРОДНА РЕПУБЛИКА ИЛИ ЕВРОПЕЙСКА КОЛОНИЯ ЩЕ ЗАЩИТАВАМ А

52

хаха

преди 8 години

надявам се, че понеже Тикволандия не е апетитна хапка въобще за никого, та ще се разминен с атентатите. Веднъж да ни провърви и на нас - бедни, нещастни и жалки... Иначе, ако чакаме на Тиквата да ни спасява, пази Боже!

51

ни съ знай

преди 8 години

Аз от *** човек не очаквам нещо умно!

50

Анонимен

преди 8 години

На тази лъжа само в Северна Корея ще се хванат. Гей-терорист с разбито сърце се обадил да каже че ще има атентат за да защото бил с разбито от чужденец сърце. WTF?!

49

месара

преди 8 години

Борисов реагира - плювате , Борисов не реагира - плювате , Борисов - учения - плювате . в момента Борисов е премиер , от него зависят мерките за сигурност , от него зависят и много други неща , стига с това прословуто Българско недоволство от всичко и от всеки ! като се каза че военната служба може да стане задължителна отново станахте не доволни - защо , нали сте Българи , трябва някой да защитава БЪЛГАРИЯ ! вие просто плювате -който и да е , но се плювате един друг !

48

Забравили си вазелин

преди 8 години

DIVER и Odiseus са се гушкали в района на квартал Изток обаче Данс казали на ФеБеРе-то и понеже телефона им бил счупен краварите вдигнали кавалерията щото очаквали нападение от индианците.

47

тв смях

преди 8 години

За какво ние кино като имаме *****, очаквайте всяка вечер комика ******* по националните телевизии .

46

Анонимен

преди 8 години

бас ловя, че става въпрос за болната брук - олег алексиев и някоя подлъгана мароканка или подобна тъмна мъженствена личност с двойнствена натура...

45

анонимен

преди 8 години

Брюксел, Лондон и Париж не се опазиха от атентати, вие хора си мислите, че наште ще се справят...някой терорист ако иска да направи атентат, където и да е било все ще намери начин...и да смените Борисов няма да има разлика... за всичко е виновен Костов :D

44

П.Петров

преди 8 години

Най-не вярва, когато политик ме успокоява. Особено, когато е селски тарикат !

43

www

преди 8 години

Ако US службите призовават към едно или друго действие своите граждани чрез социалните мрежи, а не чрез българските власти, то значи че абсолютно не вярват на родните служби и най-вече на Бойко Борисовия убавец, с кореняк американския прякор Винетуто.

42

Ходжата

преди 8 години

И пак отклоняване на вниманието ни ...

41

Хронологията

преди 8 години

1. Службите ни казват на шефовете в Америка, че и те имат инфо за терористи, бомби и т.н. 2. Американците действат по процедура и качват инфото в нета, като не могат да предположат, че нашите просто са получили сигнала и са забравили. 3. Когато новината излезе по медиите, службите се размърдват и разбират, че две приятелчета се гушкали, но се скарали и едното приятелче решило да прави драми. 4. Бочко излиза и почва да се "кара" на американците, но само пред БГ медиите и то тихичко:)

40

Разбирачев

преди 8 години

Въпростния случай показва в пълен обем че има хора,по-хора и най-хора.Държавния департамент забранява на подомечните си 300-400американци намиращи се в София да припарват до х-л Плиска.По подобен начин са забранили ходенето по парижките улици и брюкселското метро,но и те не са очаквали че и на летището ще вкарат бомби така че там бяха убити няколко транзитни пътника от САЩ.Също така ни един израелец няма пострадал.Но 30-40 софиянеца не струват кой знае колко тъй че Боко си мълчи паника да няма.