12

анонимен

преди 8 години

Тази да се скрие и да не си показва повче соросоидната продажна физиономия. Бежанците никога няма да се интегрират. Защо трябва да полагаме усилия за нещо което никога няма да стане!България не миже и не иска да приема повече мигранти.

11

Анонимен

преди 8 години

Те и българите не знаят , но вече си изпатиха!

10

висок

преди 8 години

О, знаят знаят какво и как е в Европа! Получаваш дом и пари без да работиш, строят ти джамия, дават ти и пари за децата, колкото повече, толкова повече! Като станеш на 65 г ти дават 1100? пенсия за възраст, независимо, че никога не си работил и плащал данъци! Знаят, знаят! А че авторъ е *** и *** или лъжец е друг въпрос!

9

антиглобалист

преди 8 години

Много са си наясно"бежанците" за какво идват в Европа.Пътуването им е финансирано от Саудитска Арабия и САЩ.Идват да виснат на социалната система(парите на данъкоплатеца европеец).Жилище,медицинска помощ,храна на гърба на европейските народи.За "бежанеца" дупене по пет пъти на ден ,размножаване за още социални и атентати.

8

Анонимен

преди 8 години

И каква представа имат за Европа по-точно? И от къде идва тя? Тук е ядене, спане и *бане, а парите валят от небесата, така ли? Само един необразован, неграмотен и доста объркан в мозъка човек може да има такава представа.Но аз лично смятам, че те знаят много добре какво в Европа и идват точно заради социалната система на западняците. Много им е ясна дори картинката. Останалото са сълзи и сополи за наивните и бомби за благодарност 20 години по-късно! Това е джихад, ако не сте го осъзнали!

7

Ангел

преди 8 години

Моля от БЧК да извършват прегледи за менталното здраве на служителите си.Спешно е!И - да живее липсата на интеграционна политика в България.Лудница!!!!!!

6

Е

преди 8 години

Време е АК-47 да запее своята песен...

5

Анонимен

преди 8 години

Поредната заблудена лява пикла поставяща нецивилизованите *** пред европейските граждани.

4

Турчина Мехмед

преди 8 години

Интеграция, толерантност, мултикултурализъм! Това са мантрите които ще затрият Европа, нациите й и прочее. Точка!

3

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 4Чудя се как може да има толкова *** като теб. Те са вече в Европа бе, там са родени.

2

Анонимен

преди 8 години

Бе то на повечето "европейци" не им е ясно вие искате амунджите да знаят

1

Анонимен

преди 8 години

Мисля, че е крайно време да се направи един мощен гей парад в големите европейски столици, за да могат емигрантите да добият по-ясна представа.