42

Тиквеник

преди 8 години

"Съгласен съм с всички коментиращи" ?=на "Не съм съгласен с нито един от коментиращите" ?

41

Тиквеник

преди 8 години

Досега през годините съм пробвал над 500 души за градинска работа и знам само 10-ина, дето стават. Друг начин освен проба-грешка не знам да е измислен, а това става малко уморително с времето. Смея да твърдя, че хората не ходят на работа само, за да изкарват пари - би било кретенско! Работим в екипи и колективи. И тук някъде идва държавата, но не и нашата. Демек - съгласен съм с всички коментари. Остава да се действа :) ..и някой да каже култовата реплика на текстописката от къде се е пръкнала!

40

Анонимен

преди 8 години

До В_Гео МилевМоже да не вземе пари на готово, но на една дограма сигурно ще се съгласи :) Аз не знам как се открива сметка на чужд човек без негово присъствие, но ако някой има идея, да сподели, моля.

39

В_Гео Милев

преди 8 години

До Анонимен 52.Идеята Ви е чудесна, но според мен е неосъществима. Цецо не е от хората които ще вземат пари просто така. :)

38

Анонимен

преди 8 години

Няма ли кой да разкрие една банкова сметка на това момче.Много хора биха му помогнали вероятно,кой с каквото може.

37

Анонимен

преди 8 години

Боже, Боже колко мъка има по този свят....дано да има повече такива "луди" хора, всъщност този човек таи в сърцето си доброта и човечност, за разлика от онези, които са в парламента и нямат грам човечност, там са уж са общото благо, а то по-скоро е за личното такова и от техните решения зави съдбата на хиляди хора в частност и на Цецо.

36

"Гео Милев"

преди 8 години

Познавам лично Цецо: любезен, мил и сърдечен, любимец на стари и млади. Ето за такива хора трябва трябва да се знае и пише! Направо да го назначат в Столична община за отговорник по озеленяването. Ще направи чудеса!Жив и здрав да си, гордеем се, че те има и че те познаваме!

35

Джон

преди 8 години

Поздравявам Цветан и дано Бог му помогне да излезе от положението в което е а и на други такива хора като него а и на хората които се уповават на Всевишния. Поздравявам и приятелката му, която е с него, нищо, че взима 40-80 лева месечно - ето това е вярност, да се замислят жени които търсят парите и са готови да изоставят партньорите си при първата трудност или несполука.

34

G8

преди 8 години

Да, тая статия и коментарите показват своеобразен парадокс, как човек с толкова малко (една гола воля), може да постигне толкова много и как дребните умове притежаващи толкова - всичко, веднага скачат, да го очернят, измъчвани от собственото си вътрешно чувство за малоценност. Така е хора, може да си мислите, че сте победители, заради добрата си работа, кола и сигурен дом, но винаги ще сте *** грабещи само за себе си и вас никой няма да помни, това момче дава, и делата му ще живеят вечно

33

В_Гео Милев

преди 8 години

До До 42 Хмм интересно мислене ,.. едно е да работиш по 18ч като си на 25 и съвсем друго като си на 35. Освен това борсите вече не са това което бяха ,.. няма толкова работа и съответно парите са много много малко за труда и здравето което отива там :) А това дали дрънкаме простотии ще го оставя без коментар.

32

144

преди 8 години

До М.Н.ОТДАВНА ВЕЧЕ МОГАТ ДА БЪДАТ УВОЛНЕНИ И ХОРА С ИНВАЛИДНА ТЕЛК,И БРЕМЕННИ,И МАЙКИ С ДЕЦА ДО 3 ГОДИНИ.А ТОЙ НЯМА И ТЕЛК,ДОКОЛКОТО РАЗБРАХ.МНОГО ХОРА ИСКАХА КАПИТАЛИЗЪМ И ДЕМОКРАЦИЯ-ИМАМЕ СИ ГИ ВЕЧЕ 26 ГОДИНИ.

31

Сандо

преди 8 години

Ей, съдници жалки! С това момче съм израснал и никога не съм го чул да се оплаче от каквото и да е! Цял живот си скъсва *** от каквато работа хване при който хване, защото никъде не искат хора, на които тапията им е с гриф Пето помощно училище.Момчето може да има своите проблеми, но със сигурност е по-сръчен и по-работлив от 90% от тук пишещите. С очите си съм виждал в какъв ад живее, през какви трудности е минавал цял живот,с какво отношение се сблъскваше от околните, включително роднини.

30

В_Гео Милев

преди 8 години

Така,.... понеже тук се е напълнило с всякакви драскачи-разбирачи,.... не мога да остана безмълвен. 1-во: Цецо НИКОГА не се е оплаквал. 2-ро: Последното нещо което може да се каже за него, е че е мързелив!!! ,....напротив ,... !!! 3-то ,... като продължение на второто ,... 7години работи на борсата по 18 +часа,... товарене разтоварване на тирове вагони и тн, работа която повечето от вас ще избягат преди края на първия ден !!! Мога да говоря още,... но мисля, че казах достатъчно....

29

М.Н.

преди 8 години

До До 20Понеже много знаеш, я провери в КТ (Кодекса на труда) дали могат да се уволняват хора с инвалидизация/ТЕЛК и тогава пак напиши мнението си колко лесно намират работа инвалидите. Истината е, че никой не ги иска за работници, защото трябва да осигурят куп условия за тях и не могат да ги разкарат лесно от работа. Затова решават кардинално проблема - просто не назначават такива хора.

28

133

преди 8 години

БАЙ,БАБО,МЕЧКА ДА ТЕ НЕ СТИГА!МОМЧЕТО НИТО СЕ ОПЛАКВА,НИТО ТЪРСИ СЪЧУВСТВИЕ,ДОКОЛКОТО РАЗБИРАМ ТЪРСИ РАБОТА,НО КАТО ЧУЯТ,ЧЕ Е ЗАВЪРШИЛ ПОМОЩНО У-ЩЕ......!А ДО ГОСПОЖАТА АЛАДЖОВА:ДУМА ГЛАДОСТ В БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК НЯМА,ИМА ГЛАД,ГЛАДЪТ.

27

до 36

преди 8 години

Ало, капацитет на, развой темата колко предприятия и заводи се построиха и къде да работят хората това за което са учили? Ай не се праи на отворен

26

Жоро

преди 8 години

Хора не знам как може да се толкова жалки и само да храните момчето. Отидете то градинката да видите колко е хубаво. Дано не изпадате в такава ситуация. Цецо винаги се е борил и ще се бори, не иска подаяния или нещо всичко го прави от добро сърце. Ако имате работа подходяща за него се свържете с него.

25

до 23

преди 8 години

Колкото и да си кадърен, в България можеш да си намериш работа ако си роднина на еди кой си.... Или ако еди кой си те препоръча... Иначе - Ще ви се обадим!

24

Анонимен

преди 8 години

До28Ти чуваш ли се изобщо. Значи да си безделник мързелив и да имаш хоби... Спирам да коментирам изказванията ти.

23

Ами нали има

преди 8 години

Общинска служба по озеленяване .....държавна работа за 450 лв. ,но поне ще му е от полза , но там е бъкано с наши ора