140

таласъмче

преди 8 години

европа -васал на реджеб а за ахмед нов вилает. МИСЛЕТЕ ако можете!!!

139

Анонимен

преди 8 години

Сталинка преди искаше да обогатява генетиката ни, сега като обогатиха белгийската, мечтае да ни отнеме свободата. Защо ги вкарвате *** !!!

138

opps

преди 8 години

Тая и Куневица докога ще ми се явяват със заучените тъпотии на Сороса?????

137

Emi

преди 8 години

Да, някой е решил да дестабилизира Европа, шорош или кой ще да е. И го прави успешно за съжаление. Аз лично смятам за разумно това което казва Сталинка.

136

ХЩШ

преди 8 години

Кисталино - слуга на со-ро-со-идните рептили, спри да говориш глупо-сти ! Ти не представляваш България в Еврп-съюз, представляваш чужди интереси - правиш ни будали, да прегърнем главорезите и да ги молим да им плащаме колкото искат, защото на Шо-ро-ш така му изнася!Анатема!

135

УЕО

преди 8 години

ЕГА ТИ АГИТАЦИЯТА ДА СИ ОГРАНИЧИМ ПРАВАТА ЗАРАДИ НЕНО-РМАЛНИТЕ МУСЛИМИ... МИРИШЕ НА ШО-РО-ШКА АГИТАЦИЯ, ПОДПЛАТЕНА С ПАРИ.НА КРИСТАЛИНА И ПЛАЩА БЪЛГАРИЯ ДА НИ АГИТИРА ДА СТАНЕМ РО-БИ НА ЧУЖДА ПОЛИТИКА

134

Анонимен

преди 8 години

До ДжонДжихадистите са израснали в Белгия. Не са стъпвали в джамия и са си били престъпници много преди да отидат да се бият за ИД. В квартал Моленбеек в Белгия брадатите са си проповядвали по улиците радикалния ислям на тийнейджъри, полицията къде е била? Някаква майка казала на полицията, че се страхува за сина си, щял да замине да се бие за ИД, и те и казали Ми Добре! В метрото са загинали и мюсюлмани от този квартал Моленбеек. Заради шайка престъпници не трябва да се заклеймяват мюсюлманите

133

Фил

преди 8 години

Във връзка с интервюто ви за Днес.Бг, бих искал да задам няколко въпроса.Питам се, как възникват този радикализъм? Това е една сложна, международна организация, с хиляди служители, с много средства, достъп до материали, техника. Нима група хора някъде е света решават "Хайда да започнем да тероризираме Европа?".Кой стои зад тези атентати? Щатите имат навика да бомбандират собствените си хора, войници, да прилагат приятелски-огън (що за термин?).И сега, хоп изведнъж имаме какво да научим от тя

132

СС

преди 8 години

"По-малко свобода срещу повече сигурност." - Браво, Кристалино! По-голяма глупост можеш ли да изречеш? Масонска слугиня!

131

Анонимен

преди 8 години

Бостънския атентат се случи въпреки засилените мерки за сигурност и ограничавнето на свободата на американците. Гаранции няма.

130

Анонимен

преди 8 години

Е кво следва ?Диктатура на демокрацията ли ?

129

Vaiii

преди 8 години

I nie li da si vzemem za bulgarski nov prezident nekoi umen chovek ot Kenia?!:-)

128

Анонимен

преди 8 години

Ами ако трябва и полицеска общност че стане ЕС, ако това помага повече отколкото пречи е разбираемо. В САЩ от 2001 няма ни един атентат, вероятно поради такива причини.

127

Capitan America

преди 8 години

моля другарката каза разказа за следния сценарии:нападаме безпричинно някого, той ни отвръща и това става причина да суспендираме така прехвалените лични свободи в името на имагинерната "сигурност"и да права е - искат ЕС да се превърне в полицейска държава каквато е САЩ

126

баста

преди 8 години

Кристалина Георгиева-слугинята на Новия световен ред.Анатема.

125

321

преди 8 години

Знаете ли, че в Щатите има доста хора с имплантирани чипове, които не знаят за тях докато не отидат на лекар и им се наложило да си правят рентгенови снимки и тогава разбират за тези ""приятели"", явно поставени от други медицински лица. А дали този таен процес не е почнал вече в Европа и България? Внимавайте когато отивате на лекар и на зъболекар за пломба!

124

Анонимен

преди 8 години

Време е за диктатура на бюрократа.

123

питам

преди 8 години

Сталинке, а подкожните микрочипове кога точно ще почнат да ни имплантират?

122

щрумп

преди 8 години

малко след моню паси и кристалина започва да и просветва сигурно скоро пак ще се кръсти СТАЛИНКА

121

Джон

преди 8 години

Когато диваците бъдат репатрирани, тогава ще има и свобода и сигурност. Аз не желая слуги на дявола да пускат в Европа тълпи диваци и после да се оправдават с тях за да увеличат все повече федерализацията и диктатурата в Европа. Искам диваците от африка и близкия изток, дори тези 3то и 4то поколение граждани да бъдат изгонени от там откъдето идват, искам катастрофата която причина гадното същество Меркел да бъде обърната и стъпка по стъпка в обратен ред разрешена. Това значи екстрадации!!!