27

Анонимен

преди 8 години

Продължава провалената политика за "МИГРАНТИТЕ"! Малко ли и им бяха тези терористични атаки,та продължават да приемат фанатични мюсюлмани,които никога няма да се интегрират в Европа! БРАВО НА ОРБАН - единственият реален политик в Европа1

26

Анонимен

преди 8 години

Чакам извинение от Франция.Готов съм да им предложа безплани *** и джипсита които да си отглеждат толерантно, а аз да им плащам пари з това

25

gtf

преди 8 години

аз не видях критика в статията, наистина границата трябва да се пази, както едно време - за това се казва граница и да - турция все още е враг вероятно и винаги ще бъде (докато съществува)

24

Анонимен

преди 8 години

Не е работа на французите да критикуват България. Да - Имаме си ограда против турците и мигрантите. Какъв им е проблема на франсетата питам? И нека не ни изкарват комунисти. Ясно е, че от България преди 89-та и България сега има разлика. Или тия фансета от Франс прес искат да оплюят свалянето от българския народ на комунизма? Някакво си френско издание ли ще ни определя националната политика? Я бегом на франсетата в Франция и нас да не ни мислят. И нека не ни плюят.

23

спец

преди 8 години

Единствената ограда е правилната външна политика. Да внимаваме какво изнася за близкия изток ненаситния БГ милиардер.

22

!

преди 8 години

А сега идват милиони, изостанали с 5-6 века от нашето духовно развитие, изповядващи ислям, мразейки НАШИЯ начин на живот и идват "да се БОРЯТ против нас".ООН СПЕШно да приеме НОВ закон за БЕЖАНЦИ, съответсвуващ на РЕАЛНОСТТА; МИгранти, изповядващи Ислям да отиват в страни, където условията СЪОТВЕТСТВУВАТ на тяхното НИВО( арабски с трани, Индонезия и др.).ОНЕЗИ, които искат в християнски страни, да се приемат с карти ПОДОБНО на онези в САЩ:подават молба от своята страна, разглежда се , подписват

21

Анонимен

преди 8 години

Абе за по-сигурно по тази ограда да пуснат и ток 220V!!!все пак това е държавна граница и прминаването и е нарушаване на законите на Р. България!!!

20

ЗАКОН на ООН от 1951

преди 8 години

Журналисти, това са ИЗВЕСТНИ неща, а сега ТРЯБВА да има ПРЕГРАДИ, ако не искаме да станем "халифат,"османлък" или "мавърско владение"!ПО-важно е журналистите от ЕВРОПА( и България) да напишат статия за ЗАкона на ООН за бежанците от 1951г, по КОЙТО се действува сега- 70 години по-късно и при ДРУГА ОБСТАНОВКА!! Аке вярно, е най-голямата ГЛУПОСТ , ПРЕСТЪПЛЕНИЕ и ПРЕСТЪПНО БЕЗДЕЙСТВИЕ ! През 1951 УСПЯВАХА да избягат, а сег100-200 човека от социализма на Запад, християни,образовани и дисциплинирани

19

:)

преди 8 години

Ако не бяха разрушили оградите от комунизма, в България нямаше да има нито един талибан, а сега са десетки хиляди и сме потенциална и ДОСТА ЛЕСНА мишена за атентати. Не се ли събудим от хипнозата скоро, ще се наводним с хабибита като Белгия, Франция и Англия. После... за България няма никакъв шанс, защото ще станем гето за африканци. Май такъв е плана и на "съюзниците" ни от Запада.

18

Анонимен

преди 8 години

Що е то емигрант....Моят прадядо е бил бежанец тЕгейска Македония през 1913 гтодина - взел си магарето, едно възпоче дрехи, взел праба би - и хайде - От воден, през Кавала, от Кавала - в Кърджали....А днес идват хора с по 40-50 хилязди ЕВРО и мобифони.... и като им предложиш запазени дрехи втора употреба - на които всеки клошар ще се радва - не, не щем...Ще ме прощавате ама това не са бежанци а имигранти и трерости.Да си стоят у тяхните държави

17

Анонимен

преди 8 години

Франс Прес да отговорят на няколко въпросаКак може в Щатите да има стена вече няколко десетилетия?как може унгария да има стена с километри по-дълга?как може словения да има МИНИ по границата сиКак може БЮРМ да използва сълзотворен газ Нима ние сме по-лоши.

16

7

преди 8 години

Някой журналист, или учен да обясни - що за животно е това мигрантът? Кой измисли този термин за нелегалните пришълци? Мигриращи птици и животни има - щъркели, лястовици. Видяха, че с бежанци няма как да прекарат африканци, пакита и индуси и вече ..станали мигранти. Жалки сте всички псевдомедии!

15

Анонимен

преди 8 години

явно трябва дасе върне комунизма , зада има спокойствие този народ ,

14

ф 22

преди 8 години

Меркел ,която беше ГДР комсомолка бързо се нагоди и стана демократка .Завзе партията и съсипа Германия . В БГ го видяхме в изпълнение на Костов .Тези хора не градят ,а рушат не само стени ,а и общества.По троцкистки в СССР.Трябват ни около 30 г за да се приспособим към разрухата от Дайновсите мисления ала Троцки .

13

ЕС -ТУРЦИЯ

преди 8 години

НА СРЕЩАТА НА ЕС И ТУРЦИЯ,КОГАТО СЕ СКЛЮЧИ СДЕЛКАТА ЗА БЕЖАНЦИТЕ,МНОГО ТУРСКИ ИЗДАНИЯ ПИСАХА," ВСИЧКИ СЕ РАДВАТ И СЕ УСМИХВАТ И СА ДОВОЛНИ С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ЕДИН - ФРАНСОА ОЛАНД " - КАТО ИМАШЕ И МНОГО СНИМКИ, САМО ПРЕЗИДЕНТА НА ФРАНЦИЯ БЕШЕ НАМРЪЩЕН !!!ЗАЩО ???????ТУРЦИЯ ИЗМЕСТВА ВЛИЯНИЕТО НА ФРАНЦИЯ , В БЛИЗКИЯ ИЗТОК И АФРИКА И БАЛКАНИТЕ,ФРАНЦИЯ ГУБИ ВЛИЯНИЕ, И ГО ПЕЧЕЛИ ТУРЦИЯ :)))))))ТА, ТАКИВА , ПИСАНИЯ НА ФРЕНСКИТЕ МЕДИИ СА СЪВСЕМ НОРМАЛНИ И ПРИЕМЛИВИ,БОЛКАТА ТРУДНО СЕ СКРИВА :))))))

12

СС

преди 8 години

Разликата е, че сега сме от правилната страна на оградата! :)

11

Анонимен

преди 8 години

От телената ограда ще има полза ако е с як ток докоснеш ли я да те изпепели, екстра за мигрантите, но ще бъде жалко за животните.

10

Анонимен

преди 8 години

Държим ги навън защото държавите им са в руини кой превърна държавите им в руини няма са питаме. И на мен лично ми е все тая тръгнали да се хвалят с една бодлива тел, като стана въпрос Бай Тошо строеше оградите с вишки имаше кучета построи заводи, язовири, аеци, фабрики и прочие даде златно поколение футолисти имаше мелодия на годината сега има една чалга дето вият като вълци.

9

Анонимен

преди 8 години

Ми освен да се над упим със свалени до колене ***, държейки се за палците.А журнализите ще са с пълна програма.

8

Анонимен

преди 8 години

bileti za vhod samo za platejosposobni gospoda